Πήρε ισοπαλία στο “Ελ Πάσο” ο ΠΑΣ Κόρινθος!

0
32
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Το πρώτο θετικό αποτέλεσμα πήρε το απύγευμα στο “Ελ Πάσπ”, ο ΠΑΣ Κόρινθος αποσπώντας λευκή ισοπαλία απο την γηπεδούχο Καλλιθέα.

Οι υπόλοιποι αγώνες

Θύελλα Καμαρίου –Άγιοι Ανάργυροι 1-0

Τρία στα τρία για τους Σαντορινιούς, που αν και δυσκολεύτηκαν, είχαν την ουσία, κερδίζοντας την αξιόμαχη Ένωση.

Καλά διαβασμένοι οι φιλοξενούμενοι στα πρώτα λεπτά, χωρίς να αφήνουν χώρους στους Κυκλαδίτες. Στο 20’ η Θύελλα απείλησε με το Σιμιτσή, με το μακρινό του σουτ να περνάει ελάχιστα εκτός. Το σκορ άνοιξε από στημένη μπάλα. Ο σπεσιαλίστας Ερρίκος εκτέλεσε το κόρνερ και ο Ρέτζο με κεφαλιά, πέτυχε το 1-0 (24’). Στο 29’, ο Σκούμας σούταρε μετά από πάσα του Τουλουβασίλη, όμως ο γκολκίπερ της Θύελλας έδιωξε εντυπωσιακά.

Πολύ χλιαρά ξεκίνησε το δεύτερο μέρος, χωρίς ευκαιρίες και ρυθμό. Μετά από ώρα, στο 67’, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με σουτ του Λάλα, από προσπάθεια του Καζβιρόπουλου. Ο τελευταίος έγινε ξανά επικίνδυνος στο 70’, όμως ο Τσουκαλάς μπλόκαρε. Στο 82’, ο Σιμιτσής αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, αφήνοντας τη Θύελλα με δέκα, για το υπόλοιπο της αναμέτρησης, χωρίς ωστόσο αυτό να στοιχίζει τη νίκη στην ομάδα του.

Θύελλα Καμαρίου (Μιχάλης): Τσουκαλάς, Λυγνός (89΄Γελαδάρης), Σπανός, Μαντούσης, Ρέτζο, Φίλων, Ερρίκος, Σιμιτσής, Αργυρίου (68΄ Ζανελάρι), Δαβιλάς (65΄ Γατσέλος), Μαυρομάτης. (76΄Φύτρος)

Άγιοι Ανάργυροι (Σταυριανός): Χανιώτης, Μεταλλινός, Χρόνης, Κουμπαρούλης, Καρακώστας (22′ Κοντιζάς), Μαρτίνος, Τουλουβασίλης (50′ Λάλα), Γκεμίσης, Κολλάς, Σκούμας (56΄Καζβιρόπουλος) , Κανελλόπουλος

Αιγάλεω – Πανθηραϊκός 2-1

Επιστροφή στις νίκες για το «Σίτι» με ανατροπή, στην έδρα του Πανθηραϊκού. Μοιρασμένο το ματς στη Σαντορίνη, με κάθε ομάδα να έχει από ένα ημίχρονο. Οι Κυκλαδίτες προηγήθηκαν στο 31’ με τον Κόντι, ενώ το Αιγάλεω ανέβασε στροφές στο δεύτερο μέρος, ισοφαρίζοντας αρχικά με το Φαρινόλα, στο 52’ και παίρνοντας, τελικά, το «τρίποντο» με το συνήθη ύποπτο, Βέρμπη, στο 90’. Έφτασαν έτσι τους 7 βαθμούς και στη δεύτερη θέση, με τον Πανθηραϊκό να παραμένει στους 3.

Ηλυσιακός – ΑΟ Χαλκίς 2-0

Σπουδαία νίκη για τους «κιτρινόμαυρους» απέναντι στην Χαλκίδα, φτάνοντας έτσι τους 7 βαθμούς. Στους 4 παρέμειναν οι Ευβοιώτες. Το παιχνίδι «στράβωσε» από νωρίς για τους φιλοξενούμενους, όταν στο 35’, ο Χαραλαμπίδης είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα. Από εκεί και έπειτα ο Ηλυσιακός επιβλήθηκε έχοντας την ουσία, στα τελευταία λεπτά. Συγκεκριμένα, σε ένα δίλεπτο, στο 78’ και στο 80’, Τσίτσαρης και Μάλτσι διαμόρφωσαν το 2-0 υπέρ των Αθηναίων, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Ηλυσιακός (Παπασπύρου): Μιχελής, Μέξης, Ρόππας, Πιπίνης, Λαμπρόπουλος, Ντούνης, Τσίτσαρης, Παπαδημητρίου, Κρεββατάς, Μάλτσι, Σεράνι

Χαλκίδα (Λύκος): Σταυριανός, Γιαλαμίδης, Νυφαδόπουλος, Μπούζουρας, Σχίζας, Βέργος (63’ Μπασινάς), Ντάμπος, Πατερίτσας, Πλουμής (83’ Παλαιολόγος), Ντελέκος, Χαραλαμπίδης

Αιολικός – Άγιος Ιερόθεος 1-0

Συνεχίζει σταθερά στην κορυφή του 7ου ομίλου, ο Αιολικός που επικράτησε στην έδρα του των Περιστεριωτών.

Οι γηπεδούχοι προειδοποίησαν με τους Λαμπράκη και Ποτουρίδη (6’ και 16’), με το δεύτερο να αστοχεί ξανά με πλασέ, στο 26’. Οι Μυτιληνιοί πίεζαν ασφυκτικά και η υπεροχή τους μετουσιώθηκε σε γκολ, στο 45’. Σκόρερ ο Λαμπράκης με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ.

Οι «κιτρινόμαυροι» ισορρόπησαν κάπως το ματς στο δεύτερο ημίχρονο, χωρίς όμως να έχουν την ουσία. Στο 73’, απείλησαν με φάουλ του Θανόπουλου, που πέρασε ελάχιστα εκτός, ενώ ο Αιολικός απάντησε με σουτ του Διαμαντίδη, που μπλόκαρε ο Ζώντος (75’). Το πλασέ του Λαμπράκη, στο 85’, έφυγε άουτ, ενώ ο Πολίτης με κεφαλιά, στο 96’, παραλίγο να προκαλέσει παγωμάρα στο γήπεδο, όμως απέτυχε για λίγο να ισοφαρίσει.

Αιολικός (Στύλος): Ζαχαρής, Τσουβαλτσίδης, Κρητικός, Τάχιας, Βαλιός, Κατσίκης, Βουτσιώτης (65′ Τσομπανέλλης), Διαμαντίδης (90′ Καπταγιάννης), Ποτουρίδης (82′ Βεζιρτζόγλου), Τιάγκο Λαρανζέιρα (89′ Σεφουλάι), Λαμπράκης

Άγιος Ιερόθεος (Αρχοντάκης): Ζώντος, Πολίτης, Μανδαμαδιώτης (31′ Χαραλάμπους), Τσατσαρής, Μπίρης, Αποστόλου, Λέσι (65′ Μπαλατσούρας), Γκουτσούλας (78′ Νικολέτος), Κράσι, Θανόπουλος, Σουλελές

Απόλλων Ερέτριας – Χαραυγιακός 1-0

Ιστορική πρώτη νίκη των Ευβοιωτών, στην κατηγορία, με γκολ στην εκπνοή.

Οι γηπεδούχοι είχαν στα πρώτα λεπτά την πρωτοβουλία των κινήσεων και την υπεροχή. Στο 8’, ο Αμαραντίδης απείλησε, ενώ στο 25’, ο Κασσιανός έκανε το πρώτο σουτ για την ομάδα της Ηλιούπολης. Στο 40’, πλασέ του Τόρα πέρασε ελάχιστα εκτός εστίας.

Στο δεύτερο 45λεπτο, ο Χαραυγιακός έγινε επικίνδυνος (61’) με ευκαιρία διαρκείας, με τον Κοντό να διώχνει οριακά με προβολή το σουτ του Τουγουντζόγλου. Ο Απόλλων βγήκε μπροστά και αύξησε την πίεση του. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλοι προσπαθούσαν να εκμεταλλευτούν λάθη των αντιπάλων τους στην άμυνα. Τελικά, οι Ευβοιώτες «χτύπησαν» στις καθυστερήσεις (94’), με σκόρερ το Μώρο με πλασέ στην κόντρα. Δευτερόλεπτα νωρίτερα είχε αποβληθεί ο Ρούσσος.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn