Α΄ κατηγορία Κορινθίας | Συγκριτικά στοιχεία ομάδων σε σχέση με πέρσι

0
161
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Κορίνθιας έχουμε διανύσει  τρεις αγωνιστικές ημέρες και βρισκόμαστε στο «κατώφλι» της τέταρτης. Από τις 16 ομάδες που απαρτίζουν την φωτεινή Α΄ κατηγορία, οι 9 μετείχαν στην ίδια κατηγορία  και την παρισινή περίοδο. Οι ομάδες  αυτές είναι ο Πανκαμαριακός, η Κόρινθος 2006, ο Αστέρας Δερβενίου, ο Τενεάτης Αθικίων, ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου, ο Παννεμεατικός , η Ελλάς Βέλου, ο Άγιος Γεώργιος και η Θύελλα Πέτριου.

Συγκριτικά με την χθεσινή περίοδο οι 9 αυτές ομάδες παρουσιάζουν την παρακάτω εικόνα:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ

 

Παρουσιάζει την μεγαλύτερη βελτίωση καθώς φέτος βρίσκεται στην 4η θέση ,+12 θέσεις από την περυσινή περίοδο που ήταν ουραγός (16). Φέτος έχει 6 βαθμούς έναντι 0 που είχε πέρυσι την ίδια αγωνιστική. Σταθερός στην επίθεση σε σχέση με την παρισινή περίοδο, ενώ αμυντικά φέτος είναι πολύ βελτιωμένος, έχει δεχτεί  μόνο ένα τέρμα έναντι 8 της περυσινής περιόδου.

ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ

Βελτιωμένος κατά πέντε θέσεις από πέρσι η ομάδα του Καμαρίου «φιγουράρει» με το απόλυτο των βαθμών στο βαθμολογικό ρετιρέ. Επίσης  έχει σε σχέση με πέρσι βελτιωμένη επίθεση με 6 τέρματα περισσότερα, ενώ έχει δεχτεί 1 τέρμα περισσότερο, φέτος.

ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ

Στην 10η θέση (+2 θέσεις από πέρυσι) βρίσκεται  η ομάδα της Νεμέας με 1 βαθμό περισσότερο φέτος. Σε σχέση με την παρισινή περίοδο διαθέτει  σταθερή επίθεση και άμυνα.

ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ

Βελτιωμένος κατά μία θέση ο Τενεάτης  βρίσκεται στην 7 θέση , έχει τους ίδιους βαθμούς με πέρυσι . Σταθερή επίθεση αλλά βελτιωμένη άμυνα αφού έχει δεχτεί 7 λιγότερα τέρματα σε σχέση με την περυσινή περίοδο.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ

Σταθερή στην πορεία της η Ξυλοκαστρινή ομάδα  έχει υποχωρήσει κατά μία θέση, έχει τους ιδίους με πέρυσι βαθμους , με 1 τέρμα λιγότερο στην επίθεση και βελτιωμένος αμυντικά με 3 γκολ  λιγότερα.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006

Ξεκίνησε  με -2 βαθμούς ποινή από την περυσινή περίοδο. Αν και αήττητη βρίσκεται  στη δεύτερη θέση στους 7 βαθμούς ( – 2 βαθμούς από πέρυσι). Η επιθετική δραστηριότητα της ομάδας είναι μειωμένη κατά 7 τέρματα, ενώ έχει δεχτεί 1 τέρμα περισσότερο, φέτος.

ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ

Η ομάδα της Βόχας, σε σχέση  με την περυσινή περίοδο έχει υποχωρήσει κατά δύο  θέσεις, έχει τους ίδιους βαθμούς , βελτιωμένη επιθετικά κατά ένα τέρμα , ενώ έχει δεχτεί τρία περισσότερα.

ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ

Πέρυσι την 3η αγωνιστική η ομάδα του κάμπου της Νεμέας βρισκόταν στην 4η θέση φέτος έχει υποχωρήσει κατά 9 θέσεις με 2 βαθμούς λιγότερο, με 1 τέρμα λιγότερο στην επίθεση, ενώ έχει δεχτεί 2 τέρματα  περισσότερα, φέτος.

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Σε σχέση με την αντίστοιχη  παρισινή περίοδο η ομάδα της Κορίνθου που βρισκόταν στην 3η θέση φέτος έχει υποχωρήσει κατά 9 θέσεις με συγκομιδή 4 βαθμών  λιγότερο. Επιθετικά και αμυντικά σε σχέση με πέρυσι υστερεί κατά 3 και 4 τέρματα, αντίστοιχα .

Η 9 ομάδες σε σχέση με πέρσι (Σε 3 αγώνες)

 Θ        ομάδες               Θέση τέρματα βαθμοί

1 Πανκαμαριακός +5 +6-+1 +5 9
2 Α.Σ. Κόρινθος 2006 -1 -7- +1 -2 7
4 Αστέρας Δερβενίου +12 0- -8 +6 6
7 Τενεάτης Αθικίων +1 0- -7 0 4
8 Ηρακλής Ξυλοκάστρου -1 -1- -3 0 4
10 Παννεμεατικός +2 0- 0 +1 3
11 Ελλάς Βέλου -2 +1-+3 0 3
12 Αγ. Γεώργιος -9 -3-+4 -4 3
13 Θύελλα Πετρίου -9 -1-+2 2 2

Εκτός από τις 9 ομάδες που προαναφέραμε στο φωτεινό πρωτάθλημα συμμετέχουν επίσης και οι ομάδες ΑΟ Ζευγολατιού, ΑΟ Λουτρακίου, Πέλοπας Κιάτου ( υποβιβάστηκαν στο τοπικό πρωτάθλημα από την Γ΄ Εθνική κατηγορία) , Ατρόμητος Χιλιομοδίου, ΠΑΣ Κλένια, Σαρωνικός Γαλατακίου και Άγιοι Θεόδωροι ( Κέρδισαν την άνοδο τους από την Β΄ κατηγορία Κορινθίας)

Ο ΑΟ Ζευγολατιού βρίσκεται στην 3 θέση της βαθμολογίας με 7 βαθμούς και τέρματα 10-5, ο ΑΟ Λουτρακίου , στην 5η θέση με τέρματα 6 – 5 και ακολουθεί στην 6η θέση με 6 βαθμούς και τέρματα 5 – 3 ο Πέλοπας Κιάτου. Από τις ομάδες που κέρδισαν την κατηγορία από την Β΄ Κορινθίας ο Ατρόμητος βρίσκεται στην 9η θέση με συγκομιδή 4 βαθμών και τέρματα 5 – 6 ,ενώ οι ομάδες του ΠΑΣ Κλένια ( 1 β 1 – 5 τ.) , των Αγίων Θεοδώρων( 1β, 2 – 7 τ.) και του Σαρωνικού Γαλατακίου (0 β 1 – 5 τα) βρίσκονται στις τρεις τελευταίες θέσεις (14η, 15η, 16η) της βαθμολογίας με τις δύο τελευταίες να οδηγούν στον υποβιβασμό.

http://korinthiakoi-orizontes.blogspot.com

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn