Mare West | Eρχεται η γαλλική εταιρία λιανεμπορίου Decathlon

0
392
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs
Πριν από το τέλος του 2018 θα συσταθεί η εταιρεία επενδύσεων σε ακίνητη περιουσία (ΑΕΕΑΠ) του ομίλου Βιοχάλκο, όπως υποστηρίζει η διοίκηση του ομίλου στην παρουσίαση των αποτελεσμάτων του πρώτου εξαμήνου.

Η διοίκηση της Βιοχάλκο τονίζει πως «το δεύτερο εξάμηνο του 2018 αναμένεται να είναι σημαντικό για τον κλάδο ανάπτυξης ακινήτων. Εντός της συγκεκριμένης χρονικής περιόδου, έργα ανάπτυξης τα οποία επί του παρόντος είναι σε εξέλιξη, προγραμματίζεται είτε να έχουν ολοκληρωθεί, είτε να βρίσκονται κοντά στην ολοκλήρωση, ενισχύοντας το χαρτοφυλάκιο ακινήτων, τόσο ως προς την προστιθέμενη αξία αυτού, όσο και με πρόσθετα μισθωτικά έσοδα. Κατά τη διάρκεια της επερχόμενης χρονικής περιόδου, περαιτέρω σχέδια ανάπτυξης αναμένεται να οριστικοποιηθούν και -εφόσον εγκριθεί η σχετική αίτηση- η δημιουργία της ΑΕΕΑΠ αναμένεται να συντελέσει στη μεταμόρφωση του κλάδου ανάπτυξης ακινήτων της Βιοχάλκο».

Όπως επισημαίνεται, κατά το πρώτο εξάμηνο του 2018, ο κύκλος εργασιών για τον κλάδο ακινήτων του ομίλου αυξήθηκε κατά 10% έναντι του πρώτου εξαμήνου 2017 και ανήλθε σε 3,8 εκατ. ευρώ. Οι ζημίες προ φόρου εισοδήματος διαμορφώθηκαν σε 0,6 εκατ. ευρώ (1ο εξάμηνο 2017: 0,8 εκατ. ευρώ).

Κατά τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου του 2018, στον κλάδο ανάπτυξης ακινήτων έλαβαν χώρα σημαντικές εξελίξεις και αποτυπώθηκαν θετικές τάσεις:

• Το Εμπορικό Κέντρο River West IKEA συνέχισε να καταγράφει υψηλές επιδόσεις, σημειώνοντας 15% αύξηση στην επισκεψιμότητα και 25% αύξηση πωλήσεων. Αξιοποιώντας αυτές τις θετικές τάσεις, βρίσκεται σε εξέλιξη ο σχεδιασμός και οι απαραίτητες μελέτες αναφορικά με την επέκταση του Εμπορικού Κέντρου, ενώ παράλληλα έχουν ξεκινήσει οι κατασκευαστικές εργασίες σε σχέση με τη μισθωτήρια σύμβαση με τη Zara, για ένα κατάστημα επιφάνειας 2.500 τ.μ.

• Το Εμπορικό Πάρκο Mare West κατέγραψε 10% αύξηση επισκεψιμότητας και 6% αύξηση των πωλήσεων κατά τη διάρκεια της περιόδου. Προκειμένου να ενισχυθούν περαιτέρω οι θετικές αυτές προοπτικές, ολοκληρώθηκε το έργο διαμόρφωσης και αναβάθμισης του παραλιακού μετώπου, παράλληλα με τις κατασκευαστικές εργασίες του πάρκου εσωτερικής και εξωτερικής ψυχαγωγίας «Volta Fun Park». Επιπλέον, υπογράφηκε μισθωτήρια σύμβαση με τη γαλλική εταιρία λιανεμπορίου Decathlon για ένα κατάστημα επιφάνειας 1.760 τ.μ.

• Οι επιδόσεις του ξενοδοχείου «Wyndham Grand Athens» κρίνονται ικανοποιητικές, με τον κύκλο εργασιών να καταγράφεται περίπου 25% υψηλότερος των προβλέψεων και 47% υψηλότερος σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι.

Οι εργασίες ανακαίνισης ολοκληρώθηκαν στο (πρώην) κτίριο γραφείων στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου και ξεκίνησε η λειτουργία του ως κτίριο ενοικιαζόμενων επιπλωμένων δωματίων-διαμερισμάτων, με την επωνυμία «K 29». Κατά το πρώτο εξάμηνο του 2018, ο κύκλος εργασιών του «K29» ήταν περίπου 35% υψηλότερος των προβλέψεων.

• Ξεκίνησαν οι κατασκευαστικές εργασίες στα δύο συγκροτήματα γραφείων στην οδό Αποστολοπούλου και στη Λεωφόρο Κηφισίας, με εκτιμώμενες ημερομηνίες ολοκλήρωσης τον Νοέμβριο του 2018 και τον Μάρτιο του 2019, αντίστοιχα. Υπογράφηκε μισθωτήρια σύμβαση με την TAXIBEAT για χώρο γραφείων επιφάνειας περίπου 4.500 τ.μ. Παράλληλα, οι διαπραγματεύσεις με αρκετούς άλλους ενδιαφερόμενους μισθωτές βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και για τα δύο ακίνητα και αναμένεται ικανοποιητικό επίπεδο πληρότητας κατά τη χρονική στιγμή ολοκλήρωσης των εργασιών αποπεράτωσης αυτών.

• Το χαρτοφυλάκιο ακινήτων εμπλουτίστηκε με ένα επιπλέον κτίριο γραφείων, μέσω της υπογραφής σύμβασης χρηματοδοτικής μίσθωσης. Το νέο αυτό ακίνητο πρόκειται να χρησιμοποιηθεί ως κεντρικά γραφεία των εταιριών του κλάδου ανάπτυξης ακινήτων.

Φώτης Κόλλιας

fotisk2@euro2day.gr

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn