SOS για «μαϊμού» προϊόντα αδυνατίσματος στην ελληνική αγορά!

0
61
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

❱❱ Χειροπέδες σε δύο Ελληνες και έναν αλλοδαπό που μέσω ιστοσελίδων διακινούσαν σκευάσματα-μαϊμού για απώλεια βάρους

Οι καταγγελίες για προϊόντα αδυνατίσματος-μαϊμού, επικίνδυνα για την υγεία, τα οποία κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, σήμαναν συναγερμό στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και στον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων.

Πριν από μερικές μέρες άρχισε ενδελεχής έρευνα της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Αστυνομίας, η οποία έδειξε πως τα άτομα που κρύβονταν πίσω από την καλοστημένη κομπίνα προωθούσαν και πωλούσαν παράνομα σκευάσματα μέσω ιστοσελίδων και με τη χρήση απατηλής διαφήμισης. Ετσι, συνελήφθησαν δύο Ελληνες και ένας αλλοδαπός, εις βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη και νοθεία τροφίμων.

Οπως προέκυψε από την έρευνα, η οποία έλεγξε τις επίμαχες καταγγελίες, οι συλληφθέντες χρησιμοποιούσαν τέσσερις ιστοσελίδες, στις οποίες διαφήμιζαν τα εν λόγω σκευάσματα αδυνατίσματος παρουσιάζοντας ψευδή στοιχεία για την αποτελεσματικότητά τους. Παράλληλα, διαπιστώθηκε ότι οι επιτήδειοι διέθεταν προς πώληση τα επικίνδυνα σκευάσματα σε μία από αυτές και σε ακόμα έξι ιστοσελίδες. Το μόνο που έπρεπε να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι που έπεφταν στην «παγίδα» των απατεώνων ήταν να συμπληρώσουν τα προσωπικά στοιχεία τους. Στη συνέχεια παραλάμβαναν με αντικαταβολή τα αμφίβολης ποιότητας προϊόντα.

Χρησιμοποιούσαν λογότυπα του ΕΟΦ

Ακόμη, αποκαλύφθηκε πως στη μία ιστοσελίδα γινόταν παραπλανητική χρήση των λογοτύπων του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων, του υπουργείου Υγείας και της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή, με αποτέλεσμα οι ειδικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να ενημερώσουν τον ΕΟΦ. Η απάντηση των υπευθύνων του οργανισμού ήταν πως τα συγκεκριμένα προϊόντα αδυνατίσματος δεν τους έχουν γνωστοποιηθεί και πως η διάθεσή τους είναι παράνομη στην ελληνική επικράτεια, καθώς είναι άγνωστης προέλευσης και σύνθεσης, επομένως είναι δυνητικά επικίνδυνα για τη δημόσια υγεία, ενώ για ένα από αυτά έχουν εκδοθεί και σχετικές ανακοινώσεις από τον ΕΟΦ, με τις οποίες συνιστούσε στους καταναλωτές να μην προβαίνουν στην αγορά του.

Στη συνέχεια, άρχισε διαδικτυακή έρευνα και οι Αρχές έφτασαν στα ίχνη των τριών ατόμων που φέρεται ότι είναι διαχειριστές των πέντε ιστοσελίδων. Για δύο από τις υπόλοιπες ιστοσελίδες διαπιστώθηκε πως έχουν κατοχυρωθεί μέσω εταιριών που παρέχουν υπηρεσίες ανώνυμης κατοχύρωσης ονομάτων χώρου του διαδικτύου, με έδρα χώρες του εξωτερικού. Το αποτέλεσμα ήταν η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να ενημερώσει τις αρμόδιες Αρχές των εμπλεκόμενων χωρών τόσο για την παροχή στοιχείων και πληροφοριών όσο και για τις δικές τους περαιτέρω ενέργειες.

Με αφορμή το συγκεκριμένο περιστατικό, η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εφιστά την προσοχή στους καταναλωτές, τονίζοντας πως η διακίνηση και η πώληση φαρμάκων μέσω διαδικτύου απαγορεύονται ρητά από την ισχύουσα νομοθεσία της χώρας μας και ενέχουν σοβαρούς κινδύνους για την υγεία. Συστήνει, επίσης, σε όσους θέλουν να ενημερωθούν για τους κινδύνους να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (https://www.eof.gr).

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn