“Παρέλαση” ψαροντουφεκάδων στην Καλαμάτα

0
51
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

❱❱ Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε το 47ο Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα Υποβρύχιας Αλιείας Ανδρών από την Κορώνη μέχρι την Καρδαμύλη, που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο στην Καλαμάτα

Οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να ψαρέψουν και τις δύο ημέρες από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και τα αλιεύματά τους μπήκαν σε σάκους, σφραγίστηκαν και αριθμήθηκαν.

Οι σάκοι με την ψαριά καθενός ανοίγονταν ενώπιον της επιτροπής και ζυγίζονταν, με κάθε διαγωνιζόμενο να φωτογραφίζεται με τη «λεία» του και να κερδίζει τις επευφημίες του κοινού.


Πάντως, το Σάββατο αποδείχτηκε πλούσια ημέρα, καθώς αλιεύτηκαν μεγάλα ψάρια, με έναν ροφό 11 κιλών να ξεχωρίζει και να κερδίζει τις εντυπώσεις και το χειροκρότημα των παρισταμένων.

Χθες το βράδυ έγινε εορταστική εκδήλωση με την παρασκευή ψαρόσουπας από τα φρέσκα ψάρια, την οποία ανέλαβε να μαγειρέψει η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 50% της ποσότητας των ψαριών που αλιεύτηκαν στο διήμερο του πανελλήνιου πρωταθλήματος θα διατεθεί σε ευαγή ιδρύματα, όπως το Αλεξανδράκειο Γηροκομείο και το Ασυλο Ανιάτων.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn