Οι δεξιότητες που θα αλλάξουν τη ζωή σου μια για πάντα

0
33
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ξέχνα το άναμμα του τζακιού, το ψήσιμο στα κάρβουνα και τα μαστορέματα. Ιδού τι πρέπει να ξέρεις ένας άντρας σήμερα για να κάνει τη διαφορά στην καθημερινότητά του κι, ενδεχομένως, σε αυτή των γύρω του εν έτει 2018.

Πώς να χαλαρώσεις με τη βοήθεια του διαλογισμού

Μήπως βρίσκεσαι αντιμέτωπος με ένα ασφυκτικό deadline; Μήπως σου έχει κοπεί η όρεξη από το «τρέξιμο»; Μήπως, ακόμη χειρότερα, έχεις φτάσει στο σημείο που, λόγω άγχους, ώρες-ώρες να δυσκολεύεσαι ακόμη και να αναπνεύσεις; Αν η απάντηση σε όλα αυτά είναι καταφατική, μάλλον έφτασε η ώρα να έρθεις σε επαφή με την ζεν πλευρά του εαυτού σου. Βλέπεις, σύμφωνα με τους ειδικούς, αρκούν μόλις δεκαπέντε λεπτά διαλογισμού και σωστά ρυθμισμένης αναπνοής για να ξαναβρείς τον παλιό, καλό ήρεμο εαυτό σου -αυτόν ακριβώς που χρειάζεσαι για να αντιμετωπίσεις κάθε πρόβλημα αποτελεσματικά και με ψυχραιμία. Ιδού, λοιπόν, τι πρέπει να κάνεις:

> Αρχικά, βρες ένα άνετο μέρος για να καθίσεις, διατηρώντας την πλάτη σου ίσια, χωρίς να σφίγγεσαι. Εν συνεχεία, ακούμπησε τα χέρια σου στα πόδια σου, μισόκλεισε τα μάτια σου και προσπάθησε να αφήσεις πίσω σου το άγχος και την πίεση που νιώθεις.

> Αγνόησε τους εξωτερικούς περισπασμούς και συγκεντρώσουν στον εαυτό σου. Παρατήρησε τώρα την αναπνοή σου χωρίς, ωστόσο, να προσπαθήσεις να την ελέγξεις -απλά παρακολούθησε τον ρυθμό των εισπνοών και των εκπνοών σου.

> Σταδιακά προσπάθησε να εστιάσεις στην αίσθηση της κάθε αναπνοής, να νιώσεις δηλαδή τον αέρα καθώς αυτός μπαίνει και βγαίνει από τα ρουθούνια σου. Εστιάζοντας ακριβώς σε αυτό, προσπάθησε τώρα ν’ αποβάλεις κάθε άλλη σκέψη από το μυαλό σου, να ξεχάσεις οτιδήποτε άλλο.

> Μείνε εστιασμένος στην αίσθηση της αναπνοής σου. Αν το μυαλό σου εξακολουθεί να «ταξιδεύει», προσπάθησε ακόμη πιο σκληρά να συγκεντρωθείς σε αυτή.

> Αν ακολουθήσεις προσεκτικά τα παραπάνω βήματα, θα δεις ότι βαθμιαία οι αρνητικές σκέψεις και το άγχος σου θα υποχωρήσουν, δίνοντας τη θέση τους σε ένα αίσθημα εσωτερικής χαλάρωσης και, προπάντων, ηρεμίας. Προσπάθησε να διατηρήσεις αυτό ακριβώς το συναίσθημα για λίγη ώρα και θα δεις ότι τίποτα πλέον δεν θα φαντάζει «βουνό».

Πώς να «σκίσεις» σε μια συνέντευξη

Προετοιμάσου, εξασκήσου, σουλουπώσου, χαμογέλα, κοίτα τον άλλο στα μάτια, μίλα αργά και μην διστάσεις να κάνεις κι εσύ ερωτήσεις. Ξεκίνα την κουβέντα δυναμικά και ολοκλήρωσέ την με τόνο αισιοδοξίας. Θυμήσου: Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν την τάση να συγκρατούν περισσότερο τα πέντε πρώτα και τα πέντε τελευταία λεπτά μετά από μια συνάντηση.

Πώς να ξεχωρίσεις ένα καλό κρασί από ένα που δεν πίνεται

Ακόμα κι αν δεν είσαι σομελιέ οφείλεις να γνωρίζεις μερικά πράγματα για το πώς μπορείς να πιείς ένα κρασί της προκοπής, αποφεύγοντας τους «γύψους» -εξάλλου, η ζωή είναι πολύ μικρή για να χαλάς το συκώτι σου με αλκοόλ δευτέρας διαλογής. Έχουμε και λέμε, λοιπόν:

> Μην μπεις στον πειρασμό ν’ αγοράσεις κρασί που τιμολογείται κάτω από τα 10 ευρώ γιατί, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, δεν αξίζει. Αναλογίσου μόνο το εξής: Αν αφαιρέσεις τον φόρο αλκοόλ και τα κόστη συσκευασίας, διαφήμισης, διανομέα κλπ, μένεις με ένα προϊόν που κοστολογείται μετά βίας γύρω στα 2-3 ευρώ. Αυτό από μόνο του λέει αρκετά πράγματα για την ποιότητα του «εξαιρετικού» προϊόντος που προτίθεσαι να αγοράσεις.

> Την καλύτερη σχέση μεταξύ κόστους και ποιότητας την έχουν κρασιά που κοστολογούνται από 10 έως 30 ευρώ.

> Το «χύμα» είναι λαχείο. Μπορεί να σου «κάτσει» και να είναι απολύτως αξιοπρεπές, μπορεί όμως να είναι χειρότερο κι από το ξύδι που βάζεις στη σαλάτα σου.

> Εμπιστεύσου τα λεγόμενα «τρία Π» -δηλαδή, τον Παραγωγό, την Ποικιλία και την Περιοχή που αναγράφονται πάνω στο μπουκάλι. Στην περίπτωση που τα στοιχειά αυτά δεν αναγράφονται πάνω στο μπουκάλι, το κρίμα στο λαιμό σου.

> Στα πολύ καλά εστιατόρια, μη διστάσεις να επιλέξεις το κρασί του καταστήματος και αυτό γιατί είναι μάλλον απίθανο ο ιδιοκτήτης να θέλει να χαλάσει το (εξαιρετικό) όνομα που έχει στην πιάτσα σερβίροντας «φόλα».

> Τα υπόλοιπα μυστικά του οίνου τα έχουμε πει κι εδώ

>… ενώ εδώ θα βρεις όλα αυτά που οφείλεις να γνωρίζεις για τον σωστό τρόπο σερβιρίσματος.

Πώς να «κολλήσεις» με τη γυμναστική

Σκέφτεσαι να ξεκινήσεις γυμναστήριο αλλά όλο το αναβάλλεις επειδή είσαι πιο σάπιος και από το Norman Atlantic; Επειδή από κάπου πρέπει να κάνεις την αρχή, ξεκίνα με το τρέξιμο που φτιάχνει και τη διάθεση -κατά προτίμηση, έξω, στο δρόμο, για ν’ αλλάζεις και παραστάσεις και να μη βαριέσαι. Γιατί με το τρέξιμο, αναρωτιέσαι; Γιατί μειώνει το στρες και την αρτηριακή πίεση, βάζει την καρδιά σου να δουλέψει, «ξεμπουκώνει» τις αρτηρίες, καίει λίπος αλλά κι επειδή, στην τελική, είναι η πιο φθηνή μορφή άθλησης που μπορείς να κάνεις -το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα καλό ζευγάρι αθλητικά παπούτσια. Όταν με το καλό στρώσει κάπως το «μηχάνημα», μπορείς να περάσεις σε άλλες μορφές άσκησης. Μήπως το πρόβλημά σου είναι ότι δυσκολεύεσαι να βρεις κίνητρο; Κακώς.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn