Νικολάκου | Δέδες και Νίκας θα παλέψουν για την 2η -3η θέση !

  0
  12
  www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs
  Το έργο της διαχείρισης των απορριμμάτων με ΣΔΙT, “άνοιξε” για ακόμα μια φορά στο Περιφερειακό Συμβούλιο, με αναφορές στις αυτοδιοικητικές εκλογές από την Αντιπεριφερειάρχη Ντίνα Νικολάκου, αλλά και τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλης. Εκτός από τις αντιπαραθέσεις και τους διαξιφισμούς, από αυτή την συνεδρίαση δεν έλειψαν και τα μηνύματα με …”άρωμα” εκλογών.
  Πιο συγκεκριμένα η κα.Νικολάκου στην δευτερολογία της μίλησε για τις επικείμενες εκλογές, αναφέροντας:
  «Ξέρω, πως θα γίνει μάχη ανάμεσα στον δεύτερο και τον τρίτο στις εκλογές, τον κ.Νίκα και τον κ.Δέδε δηλαδή, αλλά εμείς δεν θα ασχοληθούμε με αυτό το θέμα», ενώ ακολούθησε η δήλωση του Περιφερειάρχη κ.Τατούλη, ο οποίος εξαπολύοντας δριμύ κατηγορώ στα μέλη της αντιπολίτευσης τόνισε: «Οι δικές σας παραξενιές καθυστέρησαν το έργο της διαχείρισης των απορριμμάτων. Δεν έχετε σεβασμό στην λειτουργία της Δημοκρατίας .
  Το 2019 οι πολίτες θα εμπιστευτούν την παράταξη μας και να είστε σίγουροι γι αυτό, γιατί ξέρουν, πως είμαστε η μόνη παράταξη, που τους σεβόμαστε» ενώ συμπλήρωσε, πως για τον ίδιο και την παράταξη του οι προεκλογικές δεσμεύσεις είναι ευαγγέλιο.

  xem phim sex
  kamukta
  cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn