Στην γραμμή Λεβέντη ο δήμαρχος | Είναι “αποστάτες”..!

0
33
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ανεβάζει στροφές ο κ.Πνευματικός απέναντι στην αντιπολίτευση του,.

Για πρώτη φορά χρησιμοποιεί τον λαϊκά πιασάρικο όρο…”αποστάτες”, μιλώντας για την παράταξη Σταυρέλη και ειδικός λόγος γίνεται για τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο κ.Γιώργο Οικονόμου.

Αφορμή ένα εκ περιφοράς δημοτικό συμβούλιο που δεν έγινε.

(Αποστάτες χαρακτήρισε ο Βασίλης Λεβέντης τους βουλευτές του που διαφοροποιήθηκαν μιλώντας στην Κόρινθο)

Με ανακοίνωση του το γραφείο τύπου αναφέρει:

ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΖΗΜΙΩΝ
ΑΠΟ ΤΑ ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

Με υπευθυνότητα και με μέγιστο αίσθημα ευθύνης προς τους δημότες μας θέλουμε να τους ενημερώσουμε πως ενώ κάποιοι περιδιαβαίνουν τους δρόμους αλάσπωτοι και ατσαλάκωτοι στις πληγείσες περιοχές και εκφράζουν την αλληλεγγύη και τη συμπάθεια τους στους πληγέντες, πισώπλατα κάνουν ότι είναι δυνατόν για να καθυστερήσει η αποκατάσταση των ζημιών.

Μετά την έγκριση των 400.000€ που έγινε την Παρασκευή από το Υπουργείο Εσωτερικών προς τον Δήμο Κορινθίων έγινε προσπάθεια από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου για να ληφθούν οι αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου που ήταν απαραίτητες για να ξεκινήσει με πλήρη νομιμότητα, με συμβάσεις σε ιδιώτες εργολάβους που παράλληλα με τα συνεργεία του Δήμου θα βοηθούσαν την γρήγορη αποκατάσταση των ζημιών.

Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου εκτάκτως δια περιφοράς δεν απέδωσε, διότι κάποιοι ήταν θετικοί στην τηλεφωνική επικοινωνία εκτός από τον κύριο Οικονόμου Γεώργιο ο οποίος με έκπληξη ανέφερε ότι διαφωνεί στην αποδοχή των 400.000€ από τον Δήμο Κορινθίων και την επόμενη μέρα μάλιστα εξέφρασε την άποψη να μην τολμήσουμε να προχωρήσουμε στην απόφαση γιατί θα την καταγγείλει στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση.
Είναι ένας από αυτούς που θα μας… σώσει αλλά μετά τις επόμενες εκλογές.
Που θα ζητήσει την ψήφο των Κορινθίων επειδή αγαπάει και αυτός πολύ την πόλη.

Σήμερα στις 15.00μμ στην έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου οι ίδιοι που αγαπούν πολύ την Κόρινθο και θέλουν να τη σώσουν δεν ήρθαν στην συνεδρίαση με αποτέλεσμα λόγω έλλειψης απαρτίας να μη πραγματοποιηθεί το Δημοτικό Συμβούλιο.

Κάποιων βεβαίως η απουσία ήταν δικαιολογημένη, αδικαιολόγητη ήταν η απουσία του  κυρίου Σταυρέλη που καλησπέριζε τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κοντά στο Δημαρχείο λίγη ώρα πριν τη συνεδρίαση αλλά δεν ήρθε ποτέ.
Επίσης απουσίαζαν και τα υπόλοιπα στελέχη του που θα στήριζαν την Δημοτική Αρχή μέχρι το τέλος κατά δήλωση τους μετά την αποστασία τους από τον Δήμαρχο και την Πορεία Ευθύνης και που σήμερα φιγουράρουν δίπλα του.

Σιγά σιγά όλοι και όλες οι Κορίνθιοι θα κατανοήσουν τους πραγματικούς λόγους της αποστασίας τους.

 

Εκ του γραφείου τύπου

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn