Δύσκολο παιχνίδι του ΚΑΟΚ με τον Δούκα την Κυριακή

0
37
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ολοκληρώθηκε η 1η αγωνιστική του Νοτίου ομίλου της Β’ Εθνικής, και το basketa.gr σας παρουσιάζει την κορυφαία πεντάδα, αλλά και τον προπονητή της αγωνιστικής.

1.Άλκης Παππάς (Δούκας)

Ο έμπειρος γκαρντ αποτέλεσε την μεταγραφή της τελευταίας στιγμής για τον Δούκα, και εν τέλει αποτέλεσε το «κρυφό» χαρτί του Νάσου Χούμπαυλη στο ντέρμπι της πρεμιέρας με τον Οίακα Ναυπλίου. Ο πρώην αθλητής του Περιστερίου πέτυχε 16 πόντους με ένα τρίποντο, το οποίο ήταν και το καθοριστικό με το οποίο στο 2’20” πριν το τέλος διαμόρφωσε το 63-55, σφραγίζοντας ουσιαστικά τη νίκη γην ομάδα των Βορείων προαστίων.

2.Διογένης Γοργόνης (Δάφνη Δαφνίου)

Ο ταλαντούχος γκαρντ συνεχίζει να παίρνει εμπειρίες, στην δεύτερη σεζόν στην οποία δόθηκε δανεικός σε κάποια ομάδα από το Περιστέρι. Έτσι, από το πρώτο παιχνίδι έδειξε την ποιότητα αλλά και την αγωνιστική του ωριμότητα, και κατάφερε να κρατήσει όρθια την ομάδα του Χαϊδαρίου, όταν αυτή βρέθηκε να ηττάται στο ξεκίνημα με 16-0 στην Βούλα από τον Πρωτέα. Ο περσινός παίκτης του Ίκαρου Νέας Σμύρνης πέτυχε 15 πόντους με 3 τρίποντα, όντας καθοριστικός σε εκείνο το σημείο, με τους συμπαίκτες του στη συνέχεια να τελειώνουν τη δουλειά.

3.Αλέξανδρος Μπίγγος (Πεντέλη)

Από τα νέα πρόσωπα της Β’ Εθνικής, που ενδέχεται να μας απασχολήσουν κατά τη διάρκεια της σεζόν. Ο 28χρονος φόργουορντ, ο οποίος ανδρώθηκε μαζί με την Πεντέλη, αποτέλεσε μέλος της πρώτης και ιστορικής νίκης της ομάδας του, αποτελώντας ουσιαστικά τον παίκτη που έκανε τη διαφορά, και αυτός που με προσωπικούς πόντους την οδήγησε στη νίκη απέναντι στον Πανερυθραϊκό. Ο Μπίγγος είχε 13 πόντους και πολύ καλή απόδοση, απέναντι σε μια πολύ έμπειρη ομάδα.

4.Ανδρέας Ψαρόπουλος (Πανελευσινιακός)

Ο έμπειρος πάουερ φόργουορντ συνεχίζει με την ίδια φόρα που ολοκλήρωσε το περσινό πρωτάθλημα αγωνιζόμενος τότε στη Νέα Κηφισιά. Στο πρώτο του παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό, και στο γειτονικό και ιδιαίτερης σημασίας ντέρμπι με τον Μανδραϊκό, ο Ψαρόπουλος πέτυχε σχεδόν τους μισούς πόντους της ομάδας του, έχοντας τους 22 από τους 58 πόντους που σημείωσε. Θυμίζουμε ότι αποτέλεσε την πρώτη μεταγραφική κίνηση από τη στιγμή που ανέλαβε ο Λευτέρης Καλογήρου.

5.Τόλης Κουτρούλιας (Παπάγου)

Πολλά γράφτηκαν και ειπώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες για τον αιώνιο «έφηβο» του Ελληνικού μπάσκετ, ο οποίος επιστρέφοντας στα 42 του χρόνια στην Β’ Εθνική, αποφάσισε να καταστήσει σαφή, ότι είναι αποφασισμένος να απολαύσει την τελευταία του σεζόν. Έτσι, στο παιχνίδι με τον ΚΑΟΚ στο «Σαλούν» πέτυχε 38 πόντους, και το νικητήριο καλάθι, κερδίζοντας ουσιαστικά μόνος του τους Κορίνθιους.

Προπονητής

Φώτης Καρακώστας (Κρόνος Αγ.Δημητρίου)

Ανέλαβε το δύσκολο έργο να οδηγήσει την ομάδα στην Β’ Εθνική, έχοντας να διαδεχτεί τον Κώστα Παπαμάρκο. Ωστόσο, με οδηγό την περσινή του παρουσία στον Ίκαρο Νέας Σμύρνης, αλλά και μια μακρά πορεία στους πάγκους, εμφάνισε την ομάδα του έτοιμη την κατάλληλη στιγμή, και την οδήγησε σε μια πολύ δύσκολη νίκη στην Πάτρα επί του Γλαύκου, σε μια έδρα που αναμένεται δύσκολη για όλες της ομάδες. Ο Κρόνος κατάφερε να σταθεί όρθιος παρότι οι γηπεδούχοι γύρισαν το παιχνίδι, και να πάρει το σπουδαίο διπλό στην παράταση.

Oι αγώνες της επόμενης Κυριακής

Η Βαθμολογία (Σε 1 αγώνα):
1. Τρίτων 2 (1-0)
2. Πεντέλη 2 (1-0)
3. Κρόνος Αγίου Δημητρίου 2 (1-0)
4. Δούκας 2 (1-0)
5. Δάφνη Δαφνίου 2 (1-0)
6. Πανελευσινιακός 2 (1-0)
7. Παγκράτι 2 (1-0)
8. Παπάγου 2 (1-0))
9. ΚΑΟΚ 1 (0-1)
10. Έσπερος Καλλιθέας 1 (0-1)
11. Μανδραϊκός 1 (0-1)
12. Πρωτέας Βούλας 1 (0-1)
13. Οίαξ Ναυπλίου 1 (0-1)
14. Γλαύκος 1 (0-1)
15. Πανερυθραϊκός 1 (0-1)
16. Ένωση Ιλίου 1 (0-1)

 

Η επόμενη αγωνιστική (2η, 14/10):

Πανερυθραϊκός – Πρωτέας Βούλας
Κρόνος Αγ. Δημητρίου -Πεντέλη
Εσπερος – Γλαύκος
Τρίτωνας – Παγκράτι
Μανδραϊκός – Ενωση Ιλίου
Οίακας Ναυπλίου – Πανελευσινιακός
ΚΑΟΚ – Δούκας
Δάφνη Δαφνίου – Παπάγου

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn