O Μπακασέτας… στοιχειώνει τους «Μπακοκαϋμενάκηδες» στην Τρίπολη

0
137
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ένα σφίξιμο στο στομάχι νιώθουν οι ιδιοκτήτες του Αστέρα Τρίπολης, κάθε φορά που ο Τάσος Μπακασέτας σηκώνει…σκόνη με τις επιδόσεις του.

Το SDNA εξηγεί το πως και το γιατί…

Παιδί του Αστέρα Τρίπολης ο Τάσος Μπακασέτας. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός πραγματοποίησε τα πρώτα επαγγελματικά βήματα της καριέρας του στην ομάδα της Αρκαδίας.

Το 2010 υπέγραψε το πρώτο συμβόλαιο, το 2011 παραχωρήθηκε δανεικός μέχρι το καλοκαίρι στον Θρασύβουλο Φυλής, ενώ δανεικός δόθηκε και τον Ιανουάριο του 2014 στον Άρη.

Τον Αύγουστο του 2014 και έπειτα από την λήξη του δανεισμού του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, ο Αστέρας προχώρησε στην επέκταση του συμβολαίου μέχρι το καλοκαίρι του 2017.

Το άκυρο στον τρίτο δανεισμό

Ωστόσο το πρώτο εξάμηνο της σεζόν 2014-15, ο ποδοσφαιριστής δεν είχε σταθερό χρόνο συμμετοχής και «γεμάτες» παρουσίες στην ενδεκάδα του Αστέρα κι αυτό ήταν κάτι που τον ενοχλούσε.

Τότε λοιπόν και λίγο πριν από τον Γενάρη του ΄15, έπεσε στο τραπέζι από πλευράς της αρκαδικής ομάδας η προοπτική να φύγει με ένα νέο δανεισμό για άλλες πολιτείες.

Ο Μπακασέτας υπήρξε κατηγορηματικά αντίθετος στο ενδεχόμενο ενός τρίτου δανεισμού και ζήτησε να μείνει ελεύθερος.

Αίτημα το οποίο έγινε δεκτό από τους ιδιοκτήτες της ΠΑΕ Γιάννη Καϋμενάκη και Δημήτρη Μπάκο, οι οποίοι προφανώς έκριναν εκείνη την περίοδο πως ο ποδοσφαιριστής δεν θα μπορούσε να φτάσει σε τόσο υψηλό επίπεδο, παρά το γεγονός πως αποτελούσε μέλος της Εθνικής Ελπίδων έχοντας 4 συμμετοχές με την «γαλανόλευκη».

Σούπερ…αυτογκόλ!

Ο Μπακασέτας έμεινε ελεύθερος τον Ιανουάριο του ΄15, επιλογή για την οποία σήμερα έχουν μετανιώσει πικρά οι συνιδιοκτήτες του Αστέρα.

Η εξέλιξη της καριέρας του παίκτη εξέθεσε τα αφεντικά της αρκαδικής ΠΑΕ για εκείνη την απόφασή τους που τους «στοιχειώνει» κι αποτελεί ένα από τα σοβαρότερα λάθη τους επί των ημερών τους στην ομάδα της Τρίπολης.

Ο Αστέρας έβαλε ένα σούπερ «αυτογκόλ» πριν από 3,5 χρόνια, χάνοντας από τους καλύτερους παίκτες του ελληνικού πρωταθλήματος και εν ενεργεία Έλληνα διεθνή χωρίς να βάλει ούτε ένα ευρώ στο ταμείο του!

Συμβαίνουν κι αυτά.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn