Η ομάδα Καλλίρη ανατρέπει τα πράγματα στην Κόρινθο…!

    0
    171
    www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

    Την ίδια στιγμή που ο Μητσοτάκης θα ανακοινώσει τον Νίκα, θα πυροδοτηθούν ραγδαίες εξελίξεις στον δήμο Κορινθίων.
    Η πολυπρόσωπη ομάδα του Πελοπίδα Καλλίρη είναι πανέτοιμη, να εντυπωσιάσει και να δημιουργήσει παράσταση νίκης.
    Τα πρόσωπα που κινούνται κοντά στον αντιπεριφερειάρχη είναι όλα “πρώτα ονόματα” στον χώρο της κεντροδεξιάς και εξαιρετικά γνωστά στην τοπική κοινωνία.

    Στο κέντρο της Κορίνθου ο Καλλίρης θα κυριαρχήσει αυτόματα.

    Τα περισσότερα αν και ανήκουν σε μεγάλες οικογένειες δεν έχουν εκτεθεί μέχρι σήμερα και αυτό είναι προσθετικό στην υπο διαμόρφωση παράταξη.
    Εχει τεράστια σημασία ότι το 2014 η πλειοψηφία των παραγόντων αυτών είχε στηρίξει χωρίς να βγεί στο προσκήνιο τον δήμαρχο κ.Αλέξανδρο Πνευματικό, κάτι που πρέπει να μετρηθεί.
    Η “ομάδα Καλλίρη”, είναι ένας ισχυρός πόλος, που θα διαμορφώσει σε άμεσο χρόνο, νέο σκηνικό στην αρχή στην πόλη της Κορίνθου και μετά στα χωριά.
    Το πιο κρίσιμο είναι ότι πριν ακόμα ανακοινωθεί έχει πάρει αέρα δεύτερου γύρου….
    Η κάθοδος Καλλίρη, φέρνει μεγάλες ανατροπές στις παρατάξεις του δημάρχου αλλά και του κ.Βασίλη Νανόπουλου, ο οποίος δηλώνει ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος, με όλες τις συνθήκες, για να υπερασπιστεί το 49,9% των εκλογών του 2014.
    Ο μόνος που δεν ανησυχεί και δεν επηρρεάζεται, είναι ο Νίκος Σταυρέλης. Και είναι πολύ φυσιολογικό αυτό για πολλούς λόγους.
    Ο Σταυρέλης, έχει ισχυρή και δυνατά οργανωμένη ομάδα, η οποία είναι σε ποσοστό 55% κεντροδεξιοί και 45% κεντροαριστεροί.
    Μία ομάδα με ισχυρό σημείο αναφοράς τον Συνοικισμό και όπως εξελίσσονται τα πράγματα και την Τενέα.
    Μέχρι ο Καλλίρης να ξεκαθαρίσει πολιτικά με τις επιθέσεις που θα δεχθεί απο Πνευματικό και Νανόπουλο, ο Σταυρέλης έχει την στρατηγική:
    “Με τον Πελοπίδα, θα αναμετρηθούμε στον δεύτερο γύρο και εκεί θα έρθουμε πρόσωπο με πρόσωπο, αυτή την στιγμή ας ανησυχούν οι υπόλοιποι”…
    Μία στρατηγική που τον βγάζει έξω απο το κάδρο των ανατροπών που θα σημειωθούν στο προσεχές διάστημα….
    Ο κ.Βασίλης Νανόπουλος, έχει μπροστά του πέρα απο την πρόθεση, να λύσει μεγάλους γρίφους.
    Πρώτα, θα χάσει τον στενότερο σήμερα συνεργάτη του πρόεδρο της ΝΟΔΕ, Χρήστο Κορδώση, που θα μπεί στην μάχη των περιφερειακών εκλογών.
    Αγνωστη ακόμα είναι η στάση του κ.Ζαχαριά, ο οποίος θα ακολουθήσει την γραμμή Χρήστου Δήμα με επίκεντρο την περιφέρεια.
    Επιπλέον θα αντιμετωπίσει οργανωμένα αυτή την φορά και δημόσια την ελίτ της Νέας Δημοκρατίας στην Κόρινθο, που ουσιαστικά του στερεί την παράσταση νίκης και προοπτικής.
    Τέλος ο δήμαρχος πρέπει να επιστρατεύσει πλέον την έβδομη αίσθηση και να κάνει χρήση της 11ης εντολής για να “δραπετεύσει” απο αυτό το πολιτικό Αλκατράζ, όπως διαμορφώνεται, μέρα με την ημέρα και πρέπει να το κάνει μόνος του, γιατί οι συνεργάτες του απλά τον εκθέτουν με την ανεπάρκεια τους και το ξέρει καλύτερα απο όλους.

    xem phim sex
    kamukta
    cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn