Ξεκινά πιλοτικά η περιφερειακή τράπεζα Πελοποννήσου

0
43
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Πέτρος Τατούλης «Ανοίγουμε νέους πολιτικούς ορίζοντες για τη χώρα με τη δημιουργία της Περιφερειακής Τράπεζας Πελοποννήσου»

«Η Περιφερειακή Τράπεζα Πελοποννήσου θα αποτελέσει το εθνικό μοντέλο δημιουργίας των περιφερειακών τραπεζών της χώρας»

Μια ακόμα πολιτική πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη, για την ίδρυση της πρώτης Περιφερειακής Τράπεζας, θα αποτελέσει το εθνικό μοντέλο για τη δημιουργία περιφερειακών τραπεζών στη χώρα, όπως προέκυψε από τη συνάντηση του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Ιωάννη Δραγασάκη με το Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ιδρύματος των Sparkassen για τη Διεθνή Συνεργασία κ. Niclaus Bergmann την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018.

Κατά τη συνάντηση αυτή αποφασίστηκε η πιλοτική δημιουργία της πρώτης Περιφερειακής Τράπεζας Πελοποννήσου, η οποία θα αποτελέσει τον οδηγό για την κατάρτιση εθνικού πλαισίου για τη δημιουργία αντίστοιχων Περιφερειακών Τραπεζών στη χώρα με πρωτοβουλία των Περιφερειών, διαδικασίες οι οποίες θα εξελίσσονται παράλληλα. Τονίστηκε δε εκατέρωθεν ιδιαίτερα η πρωτοβουλία και η πολιτική επιμονή του Περιφερειάρχη, αλλά και η εξαιρετικά υπεύθυνη και συνεπής προετοιμασία υπό την καθοδήγησή του, η οποία ήταν αυτή που άνοιξε το δρόμο για αυτό το νέο πολιτικό δεδομένο στη χώρα.

Τα ανωτέρω επιβεβαιώθηκαν και κατά τη συνάντηση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου με το Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ιδρύματος των Sparkassen για τη Διεθνή Συνεργασία κ. Niclaus Bergmann, το υψηλόβαθμο στέλεχος του Ιδρύματος των Sparkassen κ. Harald Felzen, τον Οικονομικό Σύμβουλο της Γερμανικής Πρεσβείας στην Ελλάδα κ. Bessey και τους συνεργάτες του Περιφερειάρχη κ.κ. Παναγιώτη Θεοφανόπουλο και Δημήτριο Κοκκίνη, την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018 στην Αθήνα.

“Το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας επιβεβαιώνει τόσο τη διορατικότητα, όσο και τον πολιτικό σχεδιασμό μας για την ενίσχυση της περιφερειακής μας οικονομίας, προσφέροντας στους πολίτες νέα υγιή χρηματοδοτικά εργαλεία” δήλωσε ο Πέτρος Τατούλης και σημείωσε ότι “παράλληλα η Πελοπόννησος αναδεικνύει και μια νέα πολιτική πρόταση για τη λειτουργία των τραπεζών στη χώρα, ειδικά μάλιστα σε μια χρονική συγκυρία κατά την οποία τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συστημικές τράπεζες είναι ιδιαίτερα αυξημένα”.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου δήλωσε πεπεισμένος ότι “θα πετύχουμε το μεγάλο αυτό στόχο, τον οποίο είχαμε προσπαθήσει και το 2012, χωρίς ωστόσο η τότε Κυβέρνηση να τον έχει υποστηρίξει. Σήμερα οι συνθήκες είναι πλέον ώριμες, ώστε να διαθέσουμε στην υπηρεσία των πολιτών και των επιχειρήσεων της Πελοποννήσου, ειδικά των μικρομεσαίων, ένα αξιόπιστο και προσαρμοσμένο στις ανάγκες τους χρηματοπιστωτικό εργαλείο”.

Την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018 ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τη Διεύθυνση Εποπτείας Τραπεζών της Τράπεζας της Ελλάδος, η οποία έχει την αποκλειστική ευθύνη αδειοδότησης της Περιφερειακής Τράπεζας Πελοποννήσου, ούτως ώστε να καθοριστεί ο οδικός χάρτης ενεργειών συγκρότησης του φακέλου για την υποβολή αίτησης τραπεζικής άδειας. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αυτής επιβεβαιώθηκε το άριστο κλίμα συνεργασίας και έγινε κατανομή εργασιών προκειμένου η άδεια να δοθεί στο συντομότερο χρονικό διάστημα και αμέσως μετά η Περιφερειακή Τράπεζα Πελοποννήσου να ξεκινήσει τη λειτουργία της.

Ο κ. Τατούλης τόνισε επίσης την ιδιαίτερα σημαντική υποστήριξη της προσπάθειας αυτής από τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Ιωάννη Δραγασάκη, τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Αλέξη Χαρίτση, ο οποίος στήριζε την πρωτοβουλία αυτή και από τη θέση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης και του συνόλου της Κυβέρνησης, την Τράπεζα της Ελλάδος, τα Επιμελητήρια και τους Εμπορικούς Συλλόγους της Πελοποννήσου.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn