Βέλο | Aρνήθηκαν την ΔΩΡΕΑ προσφορά Μανάβη, να καθαρίσει το Βραχάτι!!!

0
119
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Σήμερα, μια εβδομάδα μετά τις καταστροφικές πλημμύρες του προηγούμενου Σαββάτου και οι πολίτες μας ακόμη στενάζουν από τα χιλιάδες προβλήματα που δημιουργήθηκαν. Δρόμοι και πεζοδρόμια καταλασπωμένα, μπάζα, κλαριά και καλάμια παντού, αυλάκια ακαθάριστα, σκουπίδια και εγκατάλειψη.

Οι δημότες του δήμου Βέλου-Βόχας προσπαθούν μόνοι τους να αποκαταστήσουν τις ζημιές, να υποστηρίξουν ο ένας τον άλλον, αφού από τη δημοτική αρχή Παπακυριάκου ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ δεν βρέθηκε να τους επισκεφθεί και να τους στηρίξει.
Και είναι να απορεί κανείς για την αναλγησία και την αδιαφορία του δημάρχου Βέλου-Βόχας και της παρεούλας του που αγνόησαν την προσφορά μας για βοήθεια, όταν ο Θανάσης Μανάβης έκανε έκκληση λέγοντας ότι βοηθά ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ όπου του ζητηθεί.

Απο την πρώτη νύχτα τα μηχανήματα του Θανάση Μανάβη, βγήκαν στους δρόμους και βοηθούσαν όπου τους φώναζαν, με δική του πρωτοβουλία…όταν η αντιδήμαρχος με καμάρι ευχαριστούσε τον δήμο Περιστερίου…που έστειλε μία υδροφόρα…!!!

Μάλιστα ο δήμαρχος Κιάτου κ. Σπύρος Σταματόπουλος, ζήτησε βοήθεια απο τον κ.Μανάβη, που του διέθεσε όσα μηχανήματα χρειάστηκαν για να αποκατασταθούν ζημιές στο Κιάτο…!

Ο δήμαρχος Παπακυριάκος, τι φοβήθηκε και προτίμησε να αγνοήσει τη γενναία προσφορά μιας εταιρείας έμπειρης, με στόλο μηχανημάτων (υδροφόρες, τσάπες, φορτηγά), ετοιμοπόλεμης και ικανής να δώσει λύσεις άμεσα και ουσιαστικά στα προβλήματα που δημιούργησε η κακοκαιρία;

Τι φοβήθηκε; Την απώλεια ψήφων;

Την προσέλκυση ψηφοφόρων από τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης ο οποίος διέθετε ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ το άψυχο και έμψυχο δυναμικό της εταιρείας του;
Είναι ολοφάνερο πια ότι τα μικροπολιτικά παιχνίδια του Παπακυριάκου τα πληρώνει άσχημα ο δήμος Βέλου-Βόχας.

Μια με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, την οποία αγνόησε επιδεικτικά και έτσι «κατάφερε» να μην γίνει το αντιπλημμυρικό έργο στον Περιστερώνα, μία με την επιδεικτική και αλαζονική απαξίωση προς τον Θανάση Μανάβη και την προσφορά του, γιατί φοβήθηκε μη χάσει «ψηφαλάκια».
Ίσως έτσι δικαιολογούνται και τα παράπονα των δημοτών Βέλου-Βόχας που πέφτουν ως βροχή τα τελευταία 24ώρα περί επιλεκτικής καθαριότητας στους δρόμους των «ημετέρων». Αλίμονο!

Δείτε τον στόλο που δεν ήθελε ο κ.Παπακυριάκος:

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn