Αποκάλυψη | Οι παράνομες χωματερές έφραξαν τα ρέματα…!

0
22
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Σφυροκόπημα απο τον αντιπεριφερειάρχη και περιφερειακούς συμβούλους, για τις παράνομες χωματερές στα ρέματα, που τα έφραξαν και πλημμύρισε σκουπίδια ο Κορινθιακούς, αφου πρώτα καταστράφηκαν περιουσίες και κινδύνευσαν άνθρωποι.

Αποκαλυπτική συνέντευξη.

Εναν απολογισμό με συνέντευξη τύπου έκαναν οι Αντιπεριφερειάρχες Πελοπίδας Καλλίρης και Γιώργος Πετρίτσης καθώς και οι περιφερειακοί σύμβουλου Γκιάτας και Λέγγας.

Ο καθένας αναφέρθηκε στο δικό του τομέα και χωρική ενότητα καθώς και για την προετοιμασία που υπήρχε για το δύσκολο Σαββατοκύριακο.

Στην εισήγηση του ο Πελοπίδας Καλλίρης ευχαρίστησε για τη συνεργασία την πυροσβεστική, την αστυνομία και τους Δήμους καθώς και τους εθελοντές, εξήγησε τι έκανε βήμα προς βήμα η περιφέρεια για το συντονισμό ενώ έδωσε και ιδιαίτερη έμφαση στο γεγονός πως οι κάτοικοι λειτουργησαν αψογα δεδομένων των συνθηκών.

Ο κ. Λέγγας αναφέρθηκε στην ορεινή Κορινθία και το γεγονός ότι δεν υπήρχαν ιδιαίτερα προβλήματα αλλά επισήμανε και το γεγονός ότι δεν είχαν οι δήμοι ολόκληρο το στόλο των οχημάτων τους διαθέσιμο για δράση.

Ο κ. Γκιάτας αναφέρθηκε στην περιοχή του Ξυλόκαστρου και την προσπάθεια που έγινε εκεί για την ελαχιστοποίηση των ζημιών.

Τέλος ο Γ. Πετρίτσης αναφέρθηκε στην περιοχή του Σχοίνου όπου έκανε αυτοψία και εξήγησε τις άμεσες ενέργειες που πρέπει να γίνουν.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn