Κυπαρισσιακός | Σε “Total”, “ExxonMobil” και ΕΛΠΕ οι υδρογονάνθρακες

0
14
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Στα μονοπώλια της Ενέργειας εκχωρήθηκαν τα δικαιώματα για έρευνα και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων σε περιοχές της Κρήτης και του Κυπαρισσιακού Κόλπου.

Οι «Total», «ExxonMobil» και ΕΛΠΕ είναι οι επιχειρηματικοί όμιλοι που έχουν τα δικαιώματα για δύο θαλάσσια «οικόπεδα» νότια και νοτιοδυτικά της Κρήτης και για το θαλάσσιο μπλοκ 10 στον Κυπαρισσιακό Κόλπο. Σήμερα Πέμπτη στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας έγινε η μονογραφή των συμβάσεων παραχώρησης έρευνας και εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων από τον υπουργό Γιώργο Σταθάκη, τον πρόεδρο της Ελληνικής Διαχειριστικής Εταιρείας Υδρογονανθράκων, Ιωάννη Μπασιά και εκπροσώπους των εταιρειών.

Το κοινοπρακτικό σχήμα για την Κρήτη περιλαμβάνει τις εταιρείες «Total» (40% διαχειριστής), «ExxonMobil» (40%) και ΕΛΠΕ (20%), ενώ για το «μπλοκ 10» είναι σε ποσοστό 100% τα ΕΛΠΕ.

Ο Γ. Σταθάκης δήλωσε πως θα ακολουθήσει άμεσα η μονογραφή της αντίστοιχης σύμβασης για τη θαλάσσια περιοχή του Ιονίου, ενώ παράλληλα γίνεται επεξεργασία των γεωλογικών δεδομένων ώστε να προχωρήσει επαναπροκήρυξη θαλάσσιων περιοχών στη Δυτική Ελλάδα που είχαν μείνει αδιάθετες στο πλαίσιο του προηγούμενου διαγωνισμού.

Ανέφερε ακόμα πως θα δοθεί η παράταση ενός μήνα για την υποβολή των προσφορών για τις λιγνιτικές μονάδες της ΔΕΗ που ζήτησαν οι υποψήφιοι αγοραστές.

Σε δηλώσεις του ο υπουργός είπε ότι ανοίγει ένα τεράστιο πεδίο για έρευνα και εξόρυξη υδρογονανθράκων και ότι ελπίζει η Ελλάδα να μπει στο χάρτη των παραγωγών χωρών. Σε σχέση με την ασφάλεια και την προστασία του περιβάλλοντος, υπογράμμισε ότι στην Ελλάδα ισχύει η ευρωπαϊκή νομοθεσία που είναι η αυστηρότερη στον κόσμο.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn