Κιάτο | «Άντε γ……ρε μα….που θα μου κάνεις και πολιτική»

0
271
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Το Κιάτο μετρά πληγές και ο δήμαρχος δέχεται σκληρή κριτική απο την αντιπολίτευση, μετά το καταστροφικό πέρασμα της θεομηνίας,που προκάλεσε άπειρες ζημιές στην πόλη αλλά και τα χωριά.

Οι κκ. Δημήτρης Παπαγεωργίου και Νίκος Ζαχαρόπουλος, επισημαίνουν:

«Άντε γ……ρε μα….που θα μου κάνεις και πολιτική»

Σε όλες τις δύσκολες στιγμές μέχρι σήμερα του τόπου έχω δείξει απόλυτη αυτοσυγκράτηση στο σχολιασμό μου από σεβασμό στον απλό πολίτη που παθαίνει ζημιές. Και στα χιόνια, και στις φωτιές και χθες.
Αναφέρω ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΡΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ:
Α) Ο αστυνομικός ΝΙΚΟΣ ΠΙΣΤΕΥΟΣ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΝΟΜΙΜΗ ΑΔΕΙΑ βρέθηκε ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ στο καθήκον όλη τη νύχτα σε συνεννόηση με τον Διοικητή του. Αντί ευχαριστίας για την προσφορά του ο ίδιος ο Δήμαρχος τον έβρισε ΣΚΑΙΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ επειδή δεν είναι υποστηρικτής του οτι δήθεν κάνει πολιτική όντας στο δρόμο.
Β) Ελεύθερος επαγγελματίας που έπαθε ζημιές στον επαγγελματικό του χώρο -δεν εχω εντολή δημοσιοποίησης του ονοματός του- παραπονέθηκε για την κατάσταση των φρεατίων στο δάσκαλό του-αιώνιο Πρόεδρο του Δημοτικου Συμβουλίου.Η απάντηση που έλαβε ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΘΑΙΝΕ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ήταν «Άντε γ……ρε μα….που θα μου κάνεις και πολιτική»….Και αυτό ενώπιον μαρτυρων.
Γ) Καθηγήτρια εκφράζει δημόσια τα παράπονά της για το χωριό της και την κατάστασή του.Δημοτικός σύμβουλος την αποκαλεί γραπτώς «γραφική» υποβιβάζοντας το επίπεδο σεβασμού που πρεπει να αποδίδεται σε γυναίκες και δη αυτές που μαθαίνουν τα παιδιά γράμματα αλλα και αρχές!!!!
Η ανοχή μου στις προσωπικές επιθέσεις και συκοφαντίες που μου κάνετε είναι διαρκής και δεν απαντώ, γιατί δεν ασχολούμαι με πολιτικά καρτούνς.
Αλλά να βρίζετε συμπολίτες την ώρα των ζημιών, επειδή δεν σας στηρίζουν, αντι να είστε απολογητικοί για τις ευθύνες σας ειναι η τελευταία απόδειξη του πολιτικού σας επιπέδου.
Ηρθε η ώρα να τελειώνουμε με τον πολιτικό πάτο σε αυτόν τον τόπο.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Επιστολή του Νίκου Ζαχαροπουλο προς τον Πέτρο Τατουλη

Κύριε Περιφερειάρχη είναι γνωστά τα πολλά και σοβαρά προβλήματα που προέκυψαν σε πολλές περιοχές της Περιφέρειας και ειδικότερα στον Δήμο Σικυωνίων, από τον «Ζορμπά», τις ακραίες καιρικές συνθήκες που επικράτησαν τις τελευταίες ημέρες .

-Πρώτη προτεραιότητα για όλους μας ο παράγοντας άνθρωπος, η άμεση βοήθεια και αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τη θεομηνία.

-Τα ζητήματα που έχουν προκύψει στην περιοχή μας, από το πέρασμα του «ζορμπά» είναι πολλά και σοβαρά σε όλα τα επίπεδα των υποδομών. [ ύδρευση-δίκτυα, δεξαμενές-αποχέτευση, άρδευση, δρόμοι, γέφυρες, Σχολεία, κοινόχρηστοι χώροι κ.λ.π.]

-Πέραν αυτών μεγάλες καταστροφές έγινα σε επαγγελματικούς χώρους, καταστήματα-επιχειρήσεις –οικίες- κτηνοτροφικές μονάδες , γεωτρήσεις κ.λ.π.

-Οι υπηρεσίες της Περιφέρειας, όπως δηλώνετε, είναι σε εγρήγορση με όλους τους υπαλλήλους και όλα τα μέσα που διαθέτουν, για να αντιμετωπίσουν τα σοβαρά αυτά προβλήματα.

-Εκείνο που προέχει είναι αφενός η άμεση αποκατάσταση των ζημιών και η ενίσχυση των συνανθρώπων μας που έχουν πληγεί, με οποιοδήποτε, από τη θεομηνία.

-Να πιέσουμε το κεντρικό κράτος και τα αρμόδια Υπουργεία, να ενεργήσουν άμεσα τις εκτιμήσεις, για όλο το εύρος των καταστροφών που έγιναν και φυσικά για άμεσες αποζημιώσεις στους πληγέντες.

-Πιστεύω να υπάρχουν όλα τα στοιχεία που να οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο Δήμος Σικυωνίων πρέπει να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

-Δεν είναι ώρα να μιλήσουμε για ευθύνες, από όπου και να προέρχονται, αλλά θα επισημάνω κάποια ζητήματα, στα οποία πρέπει να δοθούν απαντήσεις από τους υπεύθυνους των μεγάλων κατασκευαστικών εταιρειών, για όλα τα μεγάλα έργα πουν κατασκευάσθηκαν στη περιοχή μας. Η κατασκευής του Προαστιακού Σιδηροδρόμου, της Νέας Εθνικής Οδού- της «Ολυμπίας Οδού»- και σε εξέλιξη η κατασκευή του φράγματος «Ασωπού». Οι εταιρείες που κατασκεύασαν τα μεγάλα αυτά έργα, ήταν συνεπείς με τις υποχρεώσεις τους, όσον αφορά τη προστασία των υποδομών που υπάρχουν στη περιοχή, τη προστασία των δημοτικών και ιδιωτικών δικτύων, ύδρευση –άρδευση, τη προστασία του περιβάλλοντος κ.λ.π. ;

Όσον αφορά τον Προαστιακό, πέραν των προβλημάτων που σας έχω επισημάνει με άλλες αναφορές μου, να υπογραμμίσω το πολύ μεγάλο πρόβλημα της κακής κατασκευής της υπόγειας γέφυρας που οδηγεί στη Κοινότητα Πασίου, η οποία πολλές φορές πλημμυρίζει από τα όμβρια νερά, όπως στη παρούσα περίπτωση, με σοβαρούς κινδύνους για τους οδηγούς, επιβάτες και πεζούς, που διέρχονται .

-Όσον αφορά τον Δήμο Σικυωνίων, κατ αρχή να επισημάνω τα λεγόμενά σας, σε συνέντευξη σας στον τοπικό τύπο και σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων, ότι οι Δήμαρχοι της περιοχής μας δεν έχουν καλή συνεργασία με τη Περιφέρεια και τον Περιφερειάρχη. Πολύ μεγάλο ζήτημα σε βάρος των πολιτών και της περιοχής από τη μη συνεργασία των θεσμικών οργάνων. Οφείλετε, μιας και το αναφέρατε, να το αναδείξετε, γιατί ό τόπος μας και οι πολίτες δε χρωστάνε τίποτα, να ζημιώνονται από τις συμπεριφορές αυτές των εκπροσώπων τους.

-Πέραν αυτού στον Δήμο Σικυωνίων προέκυψαν πολύ σοβαρά ζητήματα και καταστροφές στις υποδομές, κυρίως ύδρευσης –αποχέτευσης, σε επαρχιακούς, δημοτικούς και αγροτικούς δρόμους, γέφυρες, κοινόχρηστους χώρους, παραλία κ.λ.π..

-Επίσης μεγάλες καταστροφές έγιναν σε επιχειρήσεις-καταστήματα-επαγγελματικούς χώρους, κτηνοτροφικές μονάδες, αρδευτικά δίκτυα-γεωτρήσεις κ.λ.π.

-κ. Περιφερειάρχη, το μόνο που χρειάζεται η κοινωνία της περιοχής αυτήν τη δύσκολη στιγμή είναι το πραγματικό και άμεσο ενδιαφέρον της Περιφέρειας, του Δήμου και όλων των κρατικών Υπηρεσιών, για να αντιμετωπισθούν και να λυθούν το γρηγορότερο δυνατό, τα προβλήματα που προέκυψαν, κυρίως αυτά που έχουν σχέση με τον ανθρώπινο παράγοντα.

-Ευελπιστώ σε άμεσα αποτελέσματα και αυτό το στηρίζω στη γνώση, την εμπειρία σας και το πραγματικό ενδιαφέρον που δείχνετε για τη περιοχή μας .

Με εκτίμηση και αγάπη

ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

 

Καταστροφές στο δίκτυο ύδρευσης στο Κιάτο. Ανοικτός ο δήμος για καταγραφή ζημιών.

Λόγω ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ του ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ διακόπηκε η υδροδότηση του ΚΙΑΤΟΥ κ των γύρω ΧΩΡΙΩΝ απο την ορεινή ζώνη.
Ζητούμε την κατανόησή σας τις δύσκολες ωρες που περνάμε ολοι μας και σας καλούμε να περιορίσετε την κατανάλωση νερού για τα απολύτως απαραίτητα… Σας ενημερώνουμε οτι θα υπάρξουν διακοπες στην υδροδοτηση. Απαγορεύεται καθε χρήση νερού πέραν της οικιακής.

Ο Δήμος Σικυωνίων ενημερώνει τους πολίτες ότι το Δημαρχείο θα παραμείνει ανοιχτό, σήμερα 30/9, μέχρι τις 10 το βράδυ για την παροχή πληροφοριών και την καταγραφή των άμεσων προβλημάτων των πληγέντων από τη χθεσινή θεομηνία.Για τις κατεπείγουσες ανάγκες που έχουν προκύψει οι πολίτες μπορούν να καλούν στα παρακάτω τηλέφωνα: Δημαρχείο: 2742630100, ΔΕΥΑΣ: 2742026490, Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199, Αστυνομία: 2742022315, Βλάβες ΔΕΗ 2743022304, Για την καταγραφή των ζημιών θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn