Τατούλης – Νικολάκου αναζητούν πολιτικό “σωσίβιο” στο ΚΙΝΑΛ

0
57
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Τρέχουν οι εξελίξεις στα της Πελοποννήσου, με φόντο τις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Οι στηρίξεις, τα κόμματα και γενικότερα η όλη συζήτηση έχει… ανάψει για τα καλά.

Μετά τη ΝΔ και το πολιτικό “άδειασμα” σε Τατούλη, αλλά και τις κινήσεις του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκονται μακριά από τη σημερινή περιφερειακή αρχή και το Κίνημα Αλλαγής προσανατολίζεται σε συγκρότηση ψηφοδελτίου, κάτι που έχει προκαλέσει… πανικό σε στελέχη που βρίσκονται κοντά στη σημερινή περιφερειακή αρχή.

Σύμφωνα πάντως με τα όσα εξελίσσονται, είναι εμφανής η προσπάθεια πίεσης προκειμένου το ΚΙΝΑΛ να στηρίξει τον συνδυασμό του κ. Τατούλη “Νέα Πελοπόννησο” με το δίδυμο Τατούλη – Νικολάκου να αναζητά εναγωνίως κομματική στήριξη πλέον στο ΚΙΝΑΛ… εκμεταλλευόμενο και τις σχέσεις της κας Νικολάκου με το συγκεκριμένο χώρο.

Πάντως η όποια προσπάθεια του διδύμου Τατούλη – Νικολάκου φαίνεται ότι πολιτικά θα “πέσει στο κενό” και σε αυτό το κομματικό χώρο, καθώς η ανάρτηση – απάντηση του επικεφαλής στα της Πελοποννήσου του ΚΙΝΑΛ Τάσου Αποστολόπουλου δεν επιδέχεται πολλών ερμηνειών.

Δείτε τι σημειώνει ο κ. Αποστολόπουλος:

” Απύθμενο θράσος !!!!

Να δηλώνεις κολλητός του Παπανδρέου χωρίς αυτός να σε ξέρει….

Να υπερασπίζεσαι τον Τατούλη μέχρι θανάτου….

Να ισχυρίζεσαι στις συζητήσεις ότι είναι ορθό η κόρη να είναι υποψήφια με τη ΝΔ και ο μπαμπάς να στηρίζεται από το Κίνημα Αλλαγής….

Να κατέχεις διορισμένη κορυφαία θέση που χειρίζεται τα σημαντικότερα αναπτυξιακά θέματα στην Πελοπόννησο….

Να παίρνεις και τα εργάκια σου χωρίς να διαθέτεις ούτε κασμά…..

Μα πάνω απ΄ όλα να θέλεις να επιβάλλεις στον κόσμο της κεντροαριστεράς τους εκλεκτούς σου στην αυτοδιοίκηση για να διατηρήσεις την καρέκλα σου …..

Αυτό λέγεται ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ….φίλε μου….”

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn