Θυελλώδεις αυτοδιοικητικός έρωτας…ρίχνει δήμαρχο;

0
35

Ασφαλώς είναι μία πολύ ρομαντική ιστορία…στην ζούγκλα των δημοτικών εκλογών.

Μία ιστορία αγάπης και πάθους που θέλει να ολοκληρωθεί με την καρέκλα του δημάρχου και έχει ήδη συγκινήσει τον κόσμο στην μικρή επαρχιακή πόλη της Κορινθίας.

Την στιγμή που έχει αρχίσει να πέφτει προεκλογικό αλλά και κανονικό ξύλο στα δημοτικά πράγματα της Κορινθίας, το ζευγάρι θέλει να κάνει την δική του υπέρβαση.

Εκλεγμένοι και οι δύο στον ίδιο συνδυασμό αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους αλλά να επιθυμούν πλέον να πάρουν και τον δήμο…!

Ο επικεφαλής του συνδυασμού έχει βγάλει άφθες και δεν ξέρει πως να αντιμετωπίσει την κατάσταση, που του διαλύει την δημοτική του παράταξη.

Το σίγουρο είναι ότι θα επιτεθεί και θα αναγκάσει το ζευγάρι να ξεχάσει τα ήρεμα βράδια του και να υπερασπιστεί αυτόν τον θυελλώδη αυτοδιοικητικό έρωτα, που θα βρεθεί στο στόχαστρο.

Ομως και οι άλλοι συνδυασμοί ετοιμάζονται να κάνουν δύσκολη την ζωή στο ζευγάρι, που δεν δείχνει όμως διατεθειμένο να κάνει πίσω και θέλει να γράψει την δική του ιστορία…!

Σε κάποια άλλη πόλη της Ευρώπης αυτή η ιστορία θα συγκινούσε τα πλήθη, ενώ εδώ, ο πουριτανισμός και η υποκρισία θα κάνουν το έργο τους…!

Τα πράγματα έχουν δυσκολέψει και όσο περνά ο καιρός θα δυσκολέψουν περισσότερο….

Street Life