ΝΔ | Χωρίς χρίσματα στους δήμους για να αποφευχθούν εμφύλιοι

0
29
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Στις εκλογές για τον πρώτο βαθμό Αυτοδιοίκησης, δηλαδή τους δήμους, η απόφαση που έχει λάβει η ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι να μη δώσει χρίσματα. «Αν πραγματικά πιστεύει κανείς στη χειραφέτηση των τοπικών κοινωνιών, τότε τα κόμματα σταδιακά θα πρέπει να απομακρυνθούν από τις λογικές των χρισμάτων, της στήριξης, και να δώσουμε τη δυνατότητα στις τοπικές κοινωνίες να εκφραστούν με τον τρόπο με τον οποίο αυτές πιστεύουν ότι είναι ο πιο κατάλληλος», επισημαίνει ο πρόεδρος της Ν.Δ.

Ενας επιπλέον λόγος για τον οποίο η Ν.Δ. δεν θέλει να δώσει χρίσματα είναι και το εκλογικό σύστημα της απλής αναλογικής που θα εφαρμοστεί σε αυτή την αναμέτρηση, εφόσον δεν προηγηθούν οι βουλευτικές εκλογές και δεν μπορέσει η κυβέρνηση της Ν.Δ. να επαναφέρει το προηγούμενο σύστημα για να αποφευχθούν ο κατακερματισμός και η ακυβερνησία των δήμων.

Η απλή αναλογική, εξηγούν «γαλάζιοι» αξιωματούχοι, ευνοεί τα αντάρτικα ψηφοδέλτια, αλλά με δεδομένο ότι την επομένη των εκλογών θα απαιτηθούν συνεργασίες για να διοικηθούν οι δήμοι, η αξιωματική αντιπολίτευση θα καλέσει τους ψηφοφόρους να επιλέξουν εκείνους που θεωρούν ότι είναι πιο κοντά στο πρόγραμμα της Ν.Δ.

Ο κανόνας αυτός θα ισχύσει και για τους μεγάλους δήμους στους οποίους θα γίνουν παρασκηνιακές προσπάθειες να υπάρξει μόνο ένα ψηφοδέλτιο με αναφορές στο κεντροδεξιό στρατόπεδο. Ετσι, θα επιδιωχθεί να πειστεί να μην είναι υποψήφιος για τον Δήμο Αθηναίων ο Γιώργος Πατούλης απέναντι στον Κώστα Μπακογιάννη προκειμένου να αποφευχθεί ένας εμφύλιος με τα «γαλάζια» στελέχη που θα πλαισιώσουν τα ψηφοδέλτια. Προχωρημένες συζητήσεις για μία και μοναδική υποψηφιότητα έχουν γίνει και στη Θεσσαλονίκη, με επικρατέστερη μέχρι στιγμής υποψηφιότητα του επί 20ετία δημάρχου Ιγνάτιου Καϊτεζίδη, ο οποίος εκλεγόταν παλιότερα στο Πανόραμα και την τελευταία οκταετία στον Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn