Ναύπλιο: έκθεση για τα 190 χρόνια της στρατιωτικής μουσική

0
80
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Η ιστορία 190 χρόνων της στρατιωτικής μουσικής στην Ελλάδα, ξετυλίγεται μέσα από την έκθεση που εγκαινιάστηκε στο Πολεμικό Μουσείο Ναυπλίου.

Το Ναύπλιο αποτελεί ένα ακόμη σταθμό στην περιοδεία αυτής της έκθεσης που έχει επιμεληθεί το Μουσικό Τμήμα του Γενικού Επιτελείου Στρατού.

Όπως μας εξηγεί ο διευθυντής του τμήματος , ταγματάρχης Θανάσης Μανιάτης , οι στρατιωτικές μπάντες στην Ελλάδα έχουν μεγάλη ιστορία , έχουν δώσει το ΄΄παρών΄΄ σε πολέμους, εκστρατείες αποστολές και από τα παλιά χρόνια κύριο μέλημα ήταν η εμψύχωση του φρονήματος των στρατιωτών .

Ακόμη οι στρατιωτικές μπάντες έχουν εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε μουσικά φεστιβάλ , σε μεγάλες συναυλίες και γενικά είναι άρρηκτα δεμένες με την ζωή και ιστορία του τόπου.

Στις δυο αίθουσες του Πολεμικού Μουσείου Ναυπλίου ο επισκέπτης μπορεί να δει κυρίως φωτογραφίες από τα παλιά χρόνια μέχρι σήμερα , παλιά μουσικά όργανα, δισκάκια 45 στροφών αλλά και φωνογράφου με ηχογραφήσεις εμβατηρίων, δημοσιεύματα άλλων εποχών , τιμητικά διπλώματα κλπ.

Την έκθεση εγκαινίασε ο Πρόεδρος του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών , αντιναύαρχος κ. Αθανάσιος Παναγόπουλος ο όποιος μάλιστα παρέλαβε από τον κ. Μανιάτη το έμβλημα της Στρατιωτικής μπάντας.

Το ΄παρών ΄΄ έδωσαν ο Μητροπολίτης κ.κ. Νεκτάριος, οι βουλευτές του νομού, εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης, τοπικών αρχών και άλλοι.

Μετά τα εγκαίνια τη έκθεσης ακολούθησε συναυλία με μουσική τζαζ από την μπάντα της Φρουράς Αθηνών.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 15 Οκτωβρίου και λειτουργεί καθημερινά ;από τις 9 πμ έως τις 10 το βράδυ.

Φωτο : Γιάννης Γαλανόπουλος

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn