Γιατί ο Σταύρος Μπινιάρης διάλεξε τον Τάσο Πέρρα…

0
36
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Την Πέμπτη το βράδυ ο Σταύρος Μπινιάρης κάλεσε σπίτι του τον προπονητή Τάσο Πέρρα και του ζήτησε να αναλάβει την ομάδα του.

Ηταν μία έκπληξη για τον Πέρρα αυτή η πρόταση που γινόταν ειδικά από τον Σταύρο.

Ο Σταύρος Μπινιάρης μετά την περιπέτεια της υγείας του δεν μπορεί να κάτσει στον πάγκο γιατί το απαγόρευσαν οι γιατροί.

Είναι ο άνθρωπος που έφτιαξε απο το άλφα έως το ωμέγα την ομάδα Κόρινθος ’06, ξεκινώντας από το καλοκαίρι του 2016.

Οι επιλογές των συνεργατών και των ποδοσφαιριστών είναι δικές του καθ’ ολοκληρία, όπως δικό του επίτευγμα είναι το ξεχωριστό ποδόσφαιρο που παίζει αυτή η ομάδα τα τελευταία δύο χρόνια, το οποίο αναγνωρίζουν εχθροί και φίλοι.

Αυτό δεν μπορεί και δεν πρέπει να ξεχαστεί…

Ο κόουτς δεν μπορεί να φύγει μακριά απο την ομάδα του και επέλεξε ένα προπονητή, που μπορεί να συνεχίσει την προσπάθεια χωρίς να χαλάσει το άριστο κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια και τους αγωνιστικούς χώρους.

Η αλήθεια είναι ότι η Κόρινθος ’06 όπως είναι δομημένη και με αυτόματο πιλότο να είναι στον πάγκο πάλι το ίδιο ποδόσφαιρο θα αποδίδει.

Ενας προπονητής όμως χαμηλών τόνων, εργατικός που πάντα τον σέβονται οι ποδοσφαιριστές, θα βοηθήσει να έχει διάρκεια η ομάδα και θα επαναφέρει στο αγωνιστικό τμήμα την ηρεμία, που είναι απαραίτητη για να συνεχίσουν όλοι στον ίδιο ρυθμό.

Εκτίμησε λοιπόν ότι αυτή την στιγμή ο Πέρρας είναι η καλή λύση και δεν είχε κανένα δισταγμό να τον κάνει πρώτο προπονητή στην Κόρινθο ’06.

Είναι μία καλή επιλογή από κάθε πλευρά και οι ικανότητες του Πέρρα είναι πέρα απο κάθε αμφιβολία και συμφώνησε αμέσως και ο πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Μπινιάρης που πάντα εμπιστεύεται τον προπονητή του.

Εννοείται ότι ο Σταύρος θα είναι πάντα δίπλα του.

Αύριο θα ανακοινωθεί και επίσημα η πρόσληψη του κ.Πέρρα.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn