Τρίκαλα | Ηλεκτροκίνητα οχήματα στην καθαριότητα!!!

0
131
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Δύο οχήματα του ευρωπαϊκού προγράμματος Elviten, το οποίο υλοποιεί η e-trikala ΑΕ, παρουσιάστηκαν σε κοινό και δημοσιογράφους το πρωί της Τετάρτης 19 Σεπτεμβρίου 2018, στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Τρικκαίων. Η εταιρεία Γκοργκόλης ΑΕ δώρισε στον Δήμο Τρικκαίων ένα ακόμη ηλεκτροκίνητο όχημα, για χρήση του από τον Δήμο.
Ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου που υποδέχθηκε τα οχήματα ανέφερε: «Τα οχήματα καλούνται να αποδείξουν ότι έχουν αρχίσει να ωριμάζουν και να δώσουν λύσεις στην καθημερινότητα μιας πόλης». Διότι «ο Δήμος Τρικκαίων έχει ρεύμα και προσπαθούμε να αποδείξουμε ότι μπορούμε να τα κυκλοφορήσουμε».
Ουσιαστικά τα οχήματα, εφοδιασμένα με ειδικό υλικό καταγραφής, θα κυκλοφορούν από την 1η Οκτωβρίου στους δρόμους της πόλης και για έναν χρόνο, θα καταγράφονται η ταχύτητα, η πιθανή καθυστέρηση, η αυτονομία τους, ο τρόπος κίνησής τους στην πόλη. Τα πέντε εξ αυτών, τα τρίκυκλα, θα δοθούν σε μεταφορείς (εταιρείες μεταφοράς ή υπηρεσιών delivery) και τα άλλα πέντε, τα τετράκυκλα, στους δημοτικούς χώρους στάθμευσης.

Από εκεί, όποιος τα χρειάζεται, θα τα χρησιμοποιεί για τις δουλειές του στην πόλη, με την απαραίτητη καταγραφή των προσωπικών του στοιχείων. Αυτή η κίνηση συμπληρώνει την επίσης πρωτότυπη δράση του Δήμου Τρικκαίων για τα δωρεάν κίτρινα ποδήλατα, που με τον ίδιο τρόπο καταγραφής, εξυπηρετούν χιλιάδες Τρικαλινούς και επισκέπτες. Όπως επεσήμανε ο κ. Παπαστεργίου, τα οχήματα αυτά «μπορούν σε περιπτώσεις μεταφοράς, ντελίβερι και σε ανάγκες δημοσίων υπηρεσιών να βοηθήσουν να κινηθούμε πιο ομαλά, πιο καθαρά και πιο γρήγορα».
Αυτή η νέα εποχή ξεκίνησε στα Τρίκαλα «στο πλαίσιο της εβδομάδας κινητικότητας, στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής που είναι ένα από τα καλύτερα στην Ελλάδα».

Το όχημα – δωρεά προορίζεται για την καθαριότητα του Δήμου Τρικκαίων. Ο κ. Παπαστεργίου ενημέρωσε ότι θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά για να καθαρίζονται παιδικές χαρές που πιστοποιήθηκαν και λειτουργούν ήδη στην πόλη, ώστε να υπάρχει συνεχής και άμεση παρέμβαση για τον καθαρισμό τους.
Σε σχετικές δηλώσεις, ο Πρόεδρος της e-trikala ΑΕ κ. Γιάννης Κωτούλας μίλησε για τις δυνατότητες που δίνονται στους πολίτες και τη σημασία της τεχνογνωσίας που αποκτά η εταιρεία.

Τα οχήματα παρουσιάστηκαν σε μαθητές/τριες του 4ου Γυμνασίου Τρικάλων, που άκουσαν τον Δήμαρχο να επιμένει στη χρήση του ποδηλάτου, να τονίζει τη σημασία της διερεύνησης νέων τρόπων για τη βιώσιμη κινητικότητα και να αναφέρεται στις μέχρι τώρα δράσεις του Δήμου για το ποδήλατο και τους πεζούς.
Το πρόγραμμα ELVITEN – Ευέλικτη Ηλεκτροκίνηση για Βιώσιμες Πόλεις, είναι τμήμα του ευρύτερου προγράμματος «HORIZON 2020» της ΕΕ. Είναι μια δράση που υλοποιείται σε 6 ευρωπαϊκές πόλεις: Τρίκαλα, Βερολίνο, Ρώμη, Μπάρι, Γένοβα, Ρώμη, Μάλαγα. Σε συνεργασία με το ΕΠΙΣΕΥ (Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Συστημάτων Επικοινωνιών και Υπολογιστών της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου), το πρόγραμμα ξεκίνησε να υλοποιείται τον Απρίλιο του 2018 με workshop που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Τσιτσάνη.
Στην παρουσίαση παραβρέθηκαν επίσης οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Σοφία Αλεστά και Ακης Αναστασίου, στελέχη του Δήμου Τρικκαίων (οι κ. Αντωνιάδου και Μπράκη), εκπρόσωπος της Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (η κ. Γιοντζή των Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων) και πολίτες.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn