To προϊόν των 5 ευρώ που θα ξαναζωντανέψει τα παπούτσια σου

0
156
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Το σουέντ φλερτάρει με τη φθορά όπως φλερτάρει και με την καλαισθησία- έντονα και εμμονικά. Είναι το σημαντικότερο μειονέκτημα ενός υλικού που κατά τα άλλα κάνει θαύματα στα outfits, από φούστες σε τσάντες και πανωφόρια, αλλά κυρίως σε παπούτσια.

Σουέντ παπούτσι σημαίνει κλασικό, αλλά όχι κλασικό όπως το δερμάτινο- το πιο νεανικό και μποέμ ξαδερφάκι του. Έλα όμως που, όσο προσεκτικά και αν επενδύσεις, οι σεζόν που περνάς με ένα ζευγάρι σουέντ παπούτσια εγγράφονται στην όψη τους- κοινώς, μπορεί να δείχνουν ταλαιπωρημένα ακόμη κι αν έχουν βγάλει ένα χειμώνα. 

Χωρίς να απογοηευτείς, αλλά και να συμβιβάσεις τις εμφανίσεις σου με ένα παπούτσι που δείχνει φθαρμένο, σκέψου έξυπνα και οικονομικά. Υπάρχει ένα μαγικό προϊόν που σου εξασφαλίζει ένα καινούριο ζευγάρι παπούτσια με 5 ευρώ– δηλαδή κάνει το ζευγάρι που ήδη έχεις να μοιάζει σαν καινούριο.

Τι είναι; 

Μια βούτσα παπουτσιών απο μαλακό σύρμα και τρίχα που ειδικεύεται στο να καθαρίζει το δύσκολο και ευαίσθητο σουέντ «με το γάντι»- να το κάνει λαμπερό χωρίς να φθείρει το ύφασμα. Να το ξαναζωντανεύει και να κάνει τα παπούτσια ετοιμοπόλεμα για τη νέα σεζόν. Μια αγορά που θα εκσυγχρονίσει την ντουλάπα σου.

Βούρτσα απο μαλακό σύρμα και τρίχα,The Doyens Club, € 5.00

Εκτός από τη επιλογή του κατάλληλου προϊόντος, που είναι το πρώτο βήμα, υπάρχουν μερικά ακόμη χρήσιμα tips που πρέπει να γνωρίζεις για την άψογη διατήρηση των παπουτσιών σου.

1. Τοποθέτησε χαρτί στο εσωτερικό τους ώστε να διατηρούν το σχήμα τους.

2. Μετά τον καθαρισμό, τρίψε τα παπούτσια απαλά με μια καθαρή (όχι βρεγμένη) πετσέτα, ώστε να απομακρύνεις τη σκόνη χωρίς να τα τραυματίσεις.

3. Για πολύ ισχυρούς λεκέδες, βούτηξε μια πετσέτα σε λευκό ξύδι και τρίψε απαλά την περιοχή.

Σουέντ μπότα στο χρώμα της άμμου, με κρόσια, Zara, 49.95 EUR
xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn