Τα μεγαλύτερα προβλήματα που σου προκαλεί το smartphone σου

0
8
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Είσαι, όπως ακριβώς είμαι κι εγώ, όπως και οι περισσότεροι, ένα εξαρτημένο άτομο που αναζητά τις δόσεις του στη φωτεινή οθόνη στην παλάμη του. Βασίζεσαι περισσότερο στο κινητό σου από όσο θα έπρεπε και πολλές φορές δεν έχεις σχέδιο διαφυγής από την εξάρτηση που αυτό προκαλεί. Η σκοτεινή αλήθεια είναι πως δύσκολα στην ιστορία της ανθρωπότητας θα μπορούσε να βρεθεί μια συσκευή πιο ενδιαφέρουσα από το smartphone. Αλλά μην ξεχνάς πως πρόκειται για μια συσκευή. Και αυτό είναι ένα κείμενο για να φέρει λίγη λογική στη σχέση σου με αυτήν.

Eθισμός

Το να πούμε για ακόμη μια φορά πως συμβαίνει κάτι τέτοιο είναι μάλλον πλεονασμός. Έχει όμως και μια σκοτεινότερη πλευρά. Αν κάθεσαι κάπου μόνος σου, δεν υπάρχει πλέον περίπτωση να μην ασχοληθείς με το κινητό σου τηλέφωνο, αποφεύγοντας ας πούμε, το να σκεφτείς κάποια πιο σοβαρό θέματα που ενδεχομένως θα έπρεπε να σε απασχολούν. Είσαι εθισμένος στο τηλέφωνό σου γιατί πολύ απλά δε νιώθεις σίγουρος για τον εαυτό σου.

Επηρεάζει τις σχέσεις σου

Όσο καλές ή περίπλοκες είναι οι σχέσεις με την οικογένεια ή τον/την σύντροφό σου, δύσκολα θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ιδανικές, στο βαθμό που να ικανοποιείται κάθε, μα κάθε σου επιθυμία. Το κινητό σου από την άλλη είναι πάντοτε πιστό, θα κάνει ακριβώς αυτό που θα του «πεις», θα ανταποκριθεί σε κάθε άγγιγμά σου. Η ασχολία σου με αυτό αποτελεί και την κατάλληλη αφορμή για να μην αναγκαστείς να έρθεις σε επαφή με αυτούς που σε κάνουν να νιώθεις άβολα. H φωτεινή οθόνη στην παλάμη σου είναι μια διέξοδος, σωστά; Λάθος. Οφείλεις να ασχοληθείς σοβαρά με τις κοινωνικές σου επαφές περισσότερο από ότι με αυτές του κινητού σου.

Ο φόβος ότι «κάτι χάνεις»

Χάριν του τηλεφώνου (αλλά και των εφαρμογών των social που αυτό διαθέτει) μπορείς συνήθως να ενημερωθείς για εκείνο το νέο bar που πηγαίνουν όλοι, για το ποιος παντρεύτηκε και πότε κ.ο.κ. Πάντοτε θα εμφανίζεται στην οθόνη σου ένα πράγμα που συμβαίνει στον κόσμο και στο οποίο δε θα έχεις συμμετοχή. Ας γίνουμε όμως λίγο πιο κυνικοί: φυσικά και θα χάσεις κάποια πράγματα γιατί δεν μπορείς να είσαι παντού, πάντοτε. Είναι τελείως διαφορετικό να έχεις κάποια πράγματα που θέλεις να κάνεις, σε μια λίστα π.χ., με αυτά που μπορεί να συμβαίνουν και να σου δημιουργείται η αίσθηση πως τα «έχασες».

Selfies

Ένα από τα σοβαρότερα θέματα είναι αυτό με τις selfies. Μέχρι πριν λίγα χρόνια το να αυτοφωτογραφίζεσαι σχεδόν μεταφραζόταν πως έχει κάποιο πρόβλημα ψυχολογικής ή συναισθηματικής φύσης, ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με την πάρτη σου τέλος πάντων. Πλέον, είναι ο κανόνας, που όμως μπορεί ενδεχομένως να μετριαστεί αν το προσεγγίζεις από την χιουμοριστική πλευρά. Αν όμως είσαι άντρας και πάνω από το 50% των φωτογραφιών που έχεις ανεβάσει στα social media είναι selfies, τότε φίλε έχεις πρόβλημα.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn