Ποια είναι τα πιο συχνά λάθη που κάνεις με το ρολόι σου

0
22
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Τι λάθος δηλαδή μπορεί να κάνει κάποιος με το ρολόι του; Να το ρυθμίσει σε λάθος λεπτά, ας πούμε, ή να πετάξει για άλλη χώρα και να ξεχάσει να αλλάξει την ώρα. Αλλά ΟΚ, αυτά δεν είναι δείγματα άγνοιας περί ρολογιών. Είναι κοινές αφηρημάδες και μπορούν να συμβούν σε όλους.

Τα παρακάτω όμως 7 ατοπήματα, καλό είναι να τα αποφεύγεις, τώρα που έχεις αρχίσει επιτέλους να μαθαίνεις πέντε πράγματα παραπάνω και να αγαπάς το ρολόι που φοράς στο χέρι σου. Θυμήσου: ένα ρολόι δεν είναι απλά ένα εξάρτημα που έχεις στον καρπό σου για να σου λέει την ώρα.

Είναι κατ’ αρχάς ένα αριστούργημα της μηχανικής (ειδικά αν έχεις δώσει πολλά λεφτά για να το αποκτήσεις) ή απλά ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσεις κάτι στο στυλ σου. Στην ουσία είναι το μόνο κόσμημα που επιτρέπεται να φορά ένας άντρας (ακριβώς: βγάλε ΤΩΡΑ τη χρυσή καδένα και το δακτυλίδι – νεκροκεφαλή). Με αυτά στο μυαλό σου, δες παρακάτω τι πρέπει να αποφύγεις:

Να ξοδέψεις μια περιουσία (που δεν έχεις)

Τα πολύ ακριβά ρολόγια, όπως είπαμε και πιο πάνω, είναι σπάνιες κατακτήσεις της μηχανικής. Με complications που μετράνε μέχρι και τα δίσεκτα έτη για μια ολόκληρη ζωή (και δύο και τρεις) ή που παίζουν καμπανάκια κάθε μία ώρα (ή όποτε, τέλος πάντων, θες), και χρειάζονται χρόνια ολόκληρα για να σχεδιαστούν και να κατασκευαστούν στο χέρι. Σχεδόν πάντα έρχονται μέσα σε πολύτιμα μέταλλα όπως η πλατίνα και ο χρυσός και, κοινώς, δεν είναι απλά ακριβά -πολλές φορές μπορεί να κοστίζουν αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Ακόμη και για ένα καλό ρολόι των δέκα χιλιάδων, όμως, να μιλάμε, είναι σαφές ότι δεν είναι για όλα τα βαλάντια. Μην απογοητεύεσαι. Υπάρχουν καλά ρολόγια για κάθε τιμή. Απλά όρισε το budget σου και ψάξου. Δες για παράδειγμα τα Tissot ή τα Seiko, που δίνουν λύσεις σε αυτόματα, μηχανικά ρολόγια σε πολύ προσιτές τιμές. Αν σου αρέσει κάποιο, προχώρα. Αν όχι, κάνε υπομονή μέχρι να μαζέψεις κάτι παραπάνω και να πας στην επόμενη κατηγορία. Εκεί μπορεί να συναντήσεις ένα TAG Heuer που να σε ικανοποιεί. Κάθε επίπεδο τιμής έχει και τους πρωταθλητές του. Όρισε το πόσα μπορείς να ξοδέψεις και προσέγγισέ αυτόν της δικής σου κατηγορίας.

Να μην φροντίζεις το ρολόι σου

Ας το ξαναπούμε μία ακόμη φορά: Τα καλά ρολόγια είναι μεγάλες στιγμές της μηχανικής. Και αφού μιλάμε για μηχανική, μιλάμε και για μηχανές. Ξέρεις τι γίνεται στις μηχανές όταν δεν τις συντηρείς; Χαλάνε. Όλοι οι οίκοι προσφέρουν σέρβις για τα ρολόγια τους και καλό είναι να ακολουθείς τις οδηγίες τους και να κρατάς το δικό σου πάντα σε καλή κατάσταση. Εννοείται, επίσης, ότι όταν το λουράκι έχει φθαρεί πολύ, το αλλάζεις (ιδανικά με ένα ίδιο, ή με ένα παρόμοιο, αλλά γνήσιο, από τον ίδιο οίκο). Πού ξέρεις, μπορεί σε εξήντα χρόνια το μοντέλο που φοράς στο χέρι σου τώρα να είναι συλλεκτικό και το ότι το φρόντισες και θα μπορείς να το πουλήσεις σε άψογη κατάσταση να σου φέρει πίσω μια περιουσία.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn