Ο φυτωριούχος της Νεμέας και το Volcani

0
67
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Οι φυτωριούχοι, γενικά, δεν έχουν καλό όνοµα στην πιάτσα. Ο ευκαιριακός-εµπορικός τρόπος µε τον οποίο συνήθως λειτουργούν σε θέµατα που απαιτούν επιστηµοσύνη, µακροπρόθεσµο σχεδιασµό και εξειδικευµένη γνώση τους έχει εκθέσει αρκετές φορές στα µάτια των αγροτών και της αγοράς γενικότερα. Ο Γιάννης Φασούλης κατατάσσεται στις εξαιρέσεις.

Τα τελευταία χρόνια τουλάχιστον και από τη στιγµή που του δόθηκε η δυνατότητα, «χτίζει» ένα προφίλ επιχείρησης που τιµά τον κλάδο των φυτωριούχων. Με ορµητήριο το Λεόντιο, ένα χωριό κοντά στη Νεµέα, όπου βρίσκεται ως γνωστό το µεγαλύτερο αµπελοτόπι της χώρας, ο Γιάννης Φασούλης µε σύσσωµη την οικογένειά του (τη σύζυγο και τους δύο γιούς του), εργάζονται ακατάπαυστα για να αναποκριθούν στη βαριά ευθύνη που επωµίζεται κάθε επιχείρηση προµήθειας πολλαπλασιαστικού υλικού αµπέλου, αν θέλει να είναι εντάξει µε τους καλλιεργητές και την κοινωνιά. Το εύρος των υποδοµών που έχουν δηµιουργήσει τα φυτώρια Φασούλη, σε συνδυασµό µε την τεχνογνωσία που διαθέτουν και τις συνεργασίες που έχουν αναπτύξει, τους δίνει τη δυνατότητα να ανταποκρίνονται σε πολύ υψηλά στάνταρ.

Είναι έτσι σε θέση να εξασφαλίζουν στους αµπελοκαλλιεργητές, ελεγµένα και πιστοποιηµένα από κάθε άποψη φυτάρια και παράλληλα την ενηµέρωση και γνώση που απαιτείται, ώστε και οι παραγωγοί µε τη σειρά τους να κάνουν άριστες επιλογές και να τις συνοδεύουν µε τη δέουσα καλλιεργητική φροντίδα.

Η συνεργασία που έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια ο Γιάννης Φασούλης µε τον ∆ηµήτρη Σπανό (Fresca – Grape Evolution) δίνει άλλη διάσταση στη δραστηριότητα των φυτωρίων. «Τρέχοντας» µαζί και µε βασικό πυλώνα το Ινστιτούτο Volcani του Ισραήλ ένα µεσογειακό πρόγραµµα, έχουν καταφέρει να βρουν πρόσβαση και δικαιώµατα για τη διαχείριση στην Ελλάδα µιας σειράς αναγνωρισµένων ποικιλιών αµπέλου, κατά βάση επιτραπέζιων, ορισµένες από τις οποίες προδιαγράφουν και τη ζήτηση της διεθνούς αγοράς τα επόµενα χρόνια.

Η έρευνα ανήκει στο Volcani, αυτό που κάνουν οι εδώ διαχειριστές των ποικιλιών, είναι η καλύτερη δυνατή αναπαραγωγή του εν λόγω φυτωριακού υλικού, όπως και η ενηµέρωση – εκπαίδευση των παραγωγών επ’ αυτού, έτσι ώστε η δουλειά να πηγαίνει ρολόι. Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή υπήρξε γκρίνια. Μαθηµένοι οι αγρότες να «δουλεύουν» µε γηγενείς ή λαθραίες ποικιλίες, δυσκολεύονται, ακόµη και σήµερα σε royalties (εισφορά δικαιωµάτων µε το στρέµµα). Ωστόσο, όλο και περισσότεροι δείχνουν να αντιλαµβάνονται ότι για να έχεις το καλύτερο υλικό (φυτό) και για να µπορείς να τρέξεις µε τους πρώτους των διεθνών αγορών, οφείλεις να «παίξεις» και µε τους καινούργιους κανόνες.

Βιογραφικό
Ο Γιάννης Φασούλης γεννήθηκε στο Λεόντιο Κορινθίας. Μεγάλωσε σε οικογένεια φυτωριούχων και έχει αφιερώσει το µεγαλύτερο µέρος της επαγγελµατικής του ζωής στα φυτώρια αµπέλου. Τα τελευταία χρόνια µαζί µε τη σύζυγό του και τους δύο τους γιούς «τρέχουν» τα «Φυτώρια Φασούλης», µια δυναµική επιχείρηση, η οποία δείχνει να αποκτά µεγάλη εξειδίκευση στις ποικιλίες επιτραπέζιας αµπέλου. Σταθµό στην πορεία της εταιρείας του αποτέλεσε η συνεργασία µε τον ∆ηµήτρη Σπανό και η µεταφορά πολλαπλασιαστικού υλικού και τεχνογνωσίας από το Ινστιτούτο Volcani του Ισραήλ.

Πηγή

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn