Παρασκήνιο | Oλα όσα έγιναν με τους περιφερειακούς στην ΝΔ…!

0
24
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ξεκαθάρισμα πριν από τις ανακοινώσεις είχαμε σήμερα στα κεντρικά της ΝΔ με φόντο τις εξελίξεις στην Πελοπόννησο. Στα “γαλάζια” στελέχη επισημάνθηκε το ήδη γνωστό “πως δεν συζητάνε επ ουδενί για Τατούλη και τις ανακοινώσεις για τον υποψήφιο Περιφερειάρχη θα τις κάνεις τις επόμενες ημέρες ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης”.

Ξεκαθαρίζει πλέον το τοπίο που έχει να κάνει με τις επιλογές προσώπων και τις στηρίξεις, στην κατεύθυνση των όσων και τα κόμματα έχει χαράξει ως στρατηγική με φόντο τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Στη Νέα Δημοκρατία οι εξελίξεις δείχνουν να είναι διαδοχικές, με την Πελοπόννησο να μην αποτελεί εξαίρεση. Στην Πειραιώς την πόρτα των κεντρικών γραφείων της ΝΔ πέρασαν τα “γαλάζια” στελέχη της περιφέρειας συμμετέχοντας σε μία συνάντηση που διήρκησε 2,5  ώρες! Επί τάπητος τα ζητήματα που αφορούν την περιφέρεια και η επιλογή του υποψηφίου περιφερειάρχη που θα φέρει και τη σφραγίδα Μητσοτάκη, με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να διαμηνύει σε όλους τους τόνους προς τα κομματικά στελέχη ότι “δεν θα ανεχθεί μύγα στο σπαθί του”.

Για μία ακόμα φορά ξεκαθαρίστηκε ότι δεν υπάρχει ζήτημα στήριξης Τατούλη. “Δεν συζητάμε για επιλογή Τατούλη” σημειώθηκε χαρακτηριστικά, σε μία κίνηση που έμοιαζε και με προειδοποίηση προς τα “γαλάζια” στελέχη.

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι κύριοι Αυγενάκης, Βορίδης, Γαϊτάνης και Νέζης.

Δείτε τι σημειώθηκε στο σχολιασμό του δελτίου ειδήσεων του BEST, με το ρεπορτάζ και τα όσα εξελίχθηκαν στη συνάντηση.

 

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn