Το κορίτσι απο το Κιάτο στο Greece’s Next Top Model 2018

0
291
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Η Κωνσταντίνα Ψαροπούλου ήταν η επαγγελματίας αθλήτρια του βόλεϊ και προπονήτρια από το Κιάτο Κορινθίας που κατάφερε να διχάσει τους κριτές και να ξεσηκώσει αντιδράσεις στο Twitter από τα λόγια που άκουσε από την τετράδα της κριτικής επιτροπής.

Η γυμνασμένη φοιτήτρια της γυμναστικής ακαδημίας εντυπωσίασε μπαίνοντας στην πασαρέλα του σόου όμως λίγο αργότερα άκουσε από 3/4 κριτές ότι ανήκει στην κατηγορία των Plus size Μοντέλων.

Η ίδια δεν φάνηκε να καταλαβαίνει στην αρχή τι είναι αυτό και η Βίκυ Καγιά της εξήγησε, ρωτώντας την παράλληλα αν θα την ενδιέφερε μια καριέρα σε αυτό το είδος.

Η ίδια, που σε καμία περίπτωση δεν ανήκει σε αυτήν την κατηγορία, δέχτηκε την πρόταση λέγοντας ότι της αρέσει το σώμα της όπως είναι, με τις ατέλειές της και πως τα λίγα έξτρα κιλά προήρθαν λόγω προπονήσεων στο βόλεϊ.

Η σέξι Κατερίνα με τις juicy αναλογίες πήρε τελικά το εισιτήριο για την επόμενη φάση, με τρία ΝΑΙ, αλλά μόνο ως μοντέλο που θα δούλευε σε plus size πρότζεκτ, παρότι η ίδια έχει κερδίσει διαγωνισμό ομορφιάς κανονικών μοντέλων.

Ποιά είναι η Κωνσταντίνα Ψαροπούλου

Η Star Tourism Hellas 2016 ασχολείται επαγγελματικά με το βόλεϊ, σπουδάζει στη Γυμναστική Ακαδημία, έχει έξι σκυλιά (!) και, αν και λατρεύει Σύρο και Κρήτη, ονειρεύεται να ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη

Είναι εστεμμένη, αθλήτρια και φιλόζωη! Η 19χρονη Κωνσταντίνα Ψαροπούλου, με καταγωγή από το Κιάτο Κορινθίας, είναι η Star Tourism Hellas 2016, ενώ ασχολείται επαγγελματικά με το βόλεϊ. Σπουδάζει στα ΤΕΦΑΑ Αθήνας, ενώ η μεγάλη λατρεία της είναι τα σκυλιά, μάλιστα έχει έξι δικά της! Ο καλύτερος φίλος της είναι ο… ύπνος, ενώ θέλει πάντα να κάνει τους γύρω της να γελούν. Την απασχολεί πολύ η οικονομική κατάσταση της Ελλάδας και πιστεύει πως η ανάκαμψη θα έρθει μέσα από τον τουρισμό, που αποτελεί τη «βαριά βιομηχανία» της χώρας. Μελλοντικά θέλει να συνδυάσει τις δύο μεγάλες αγάπες της, το βόλεϊ και τη μόδα.

ΣΠΟΥΔΕΣ: Φοιτήτρια στα ΤΕΦΑΑ Αθηνών.

ΣΤΟΧΟΣ-ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ: Θέλει να γίνει προπονήτρια βόλεϊ και να κάνει όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα στον χώρο της μόδας.

ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΚΑΚΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ
Καλή: Είναι ακριβής στα ραντεβού της, δεν αφήνει ποτέ να την περιμένουν.
Κακή: Ξεχνάει διαρκώς τα κλειδιά και το κινητό της όπου πάει!

ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ: Η επιμονή στους στόχους της.

ΣΤΕΚΙ: Το Caribbean Beach Bar στην παράλια του Κιάτου, το εστιατόριο Αγορά και για nightlife στο Dybbuk Athens στο Κολωνάκι.

ΦΛΕΡΤ: Θεωρεί πως σαφέστατα και υπάρχει, αρκεί να είναι κανείς ανοιχτός στο φλερτ, χωρίς να υψώνει… τείχη.

ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ: Είναι ο τρυφερός, γενναιόδωρος, αθλητικός και με χιούμορ άνδρας.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ: Διδάσκει zumba σε παιδιά έως 12 ετών.

ΤΡΕΙΣ ΕΥΧΕΣ: Εύχεται σε όλο τον κόσμο απεριόριστες ώρες διακοπών, έρωτα και πολύ γέλιο!

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: Λατρεύει τη Σύρο και την Κρήτη, ενώ ονειρεύεται ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη.

ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ: Δηλώνει εγωίστρια μέχρι… αηδίας και ξεροκέφαλη, αλλά και δυναμική. Στον αντίποδα, είναι πολύ χαδιάρα.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn