Νεμέα | Ποιοί ενδιαφέρονται για υποψήφιοι δήμαρχοι

    0
    62
    www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

    Γρίφος για δυνατούς λύτες οι επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές στη Νεμέα με αλληλοσυγκρουόμενες και πολλές απ’ ότι φαίνεται υποψηφιότητες.

    Καταρχήν ο πρόεδρος της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Νεμέας και μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας Σπύρος Πιέρρος σκοπεύει σίγουρα πλέον να θέσει υποψηφιότητα.

    Με αυτή την προοπτική και αναζητώντας συνεργασίες και στηρίγματα μαθαίνουμε ότι έχει πραγματοποιήσει σειρά επαφών ξεκινώντας από τον Δήμαρχο Νεμέας Κων/νο Καλαντζή, ο οποίος μιλάει ξεκάθαρα για υπονόμευση του από την ομάδα Πιέρρου, τον επίσης ενδιαφερόμενο για την Δημαρχία Κώστα Φρούσιο, τον επικεφαλής της μειοψηφίας στον Δήμο και πρώην Δήμαρχο Βαγγέλη Ανδριανάκο που μέχρι τώρα δεν έχει ανοίξει ακόμη τα χαρτιά του, ενώ πρόσφατα προγραμμάτισε να συναντηθεί με την επίσης αναζητούσα υποψηφίους εδώ και καιρό  δημοτική σύμβουλο Σοφία Χρυσικοπούλου.

    Το θέμα που πρέπει να σκεφτεί ο Σπύρος Πιέρρος κατά την άποψή μας είναι ότι τόσο ο ίδιος, όσο και οι κύριοι Καλαντζής και Φρούσιος καθώς και η κυρία Χρυσικοπούλου απευθύνονται στην ίδια μερίδα τόσο υποψηφίων όσο και ψηφοφόρων. Ως εκ τούτου δεν χωράνε και οι τέσσερις στην ίδια… βάρκα.

    Επιπλέον πρέπει να προσέξει την εσωτερική αντιπολίτευση μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ Νεμέας αφού τα στελέχη του Κ. Καλαντζή που ανήκουν στο ΣΥΡΙΖΑ κινούνται με περίεργο τρόπο. Σε αυτή την περίπτωση ο Πιέρρος θα έχει πρόβλημα γιατί θα υπάρξει διάσπαση.

    Από την άλλη, η τυχόν υποψηφιότητα ή όχι του… αντίπαλου δέους όλων των παραπάνω, Βαγγέλη Ανδριανάκου ή τυχόν άλλου ατόμου στηριζόμενου από αυτόν, αποτελεί μέχρι σήμερα τουλάχιστον αίνιγμα αφού πολλά ακούγονται χωρίς όμως τίποτα να έχει επιβεβαιωθεί.

    Δεδομένη ως τώρα θεωρείται η υποψηφιότητα του νυν Δημάρχου Νεμέας Κων/νου Καλαντζή, όπως μας έχει δηλώσει ο ίδιος, καθώς και του υποψήφιου με το ΚΚΕ Νίκου Μπουλουγουρά.

     Εμείς θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις και θα σας ενημερώνουμε.

    www.nemeapress.gr

    xem phim sex
    kamukta
    cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn