“Πάγια η θέση μας για την απομάκρυνση του Κέντρου Κράτησης Μεταναστών Κορίνθου”

0
27
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Τατούλης:

«Στοχεύουμε στην αξιοποίηση του πρώην στρατοπέδου Κορίνθου για να υπηρετήσουμε το στρατηγικό αναπτυξιακό σχεδιασμό της Περιφέρειας και να ωφελήσουμε τα οικονομικά του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας» τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2018.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου υπενθύμισε ότι η περιφερειακή αρχή σύσσωμη είχε άμεσα αντιδράσει στη μετατροπή του στρατοπέδου σε κέντρο κράτησης μεταναστών και ακόμα και σήμερα με το σχεδιασμό της μεθοδεύει την απομάκρυνσή του, «γιατί αυτή η κατάσταση μας προσβάλλει σαν κοινωνία» όπως δήλωσε.

Ο κ. Τατούλης αναφερόμενος στη συνεργασία του με τον Υπουργό Άμυνας κ. Καμμένο για το θέμα αυτό σημείωσε ότι είναι η πρώτη φορά που γίνεται παραχώρηση στρατοπέδου με συγκεκριμένη μελέτη αξιοποίησης, με χρηματοδότηση και χρονοδιάγραμμα.

«Θα δημιουργήσουμε το σύγχρονο διοικητήριο της Κορινθίας, θα εξασφαλίσουμε σύγχρονες αίθουσες για το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου» υπογράμμισε ακόμη ο Περιφερειάρχης και πρόσθεσε ότι «η περιφερειακή αρχή είναι απέναντι στις παραχωρήσεις που έχουν γίνει μέχρι σήμερα, όπως κτιρίων του ΟΣΕ, τα οποία έχουν καταλήξει ερείπια».

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn