Το καφέ είναι το χρώμα του φετινού φθινοπώρου

0
94
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Από τα ουδέτερα και τα παστέλ των ’20s, μέχρι το κόκκινο των ’40s, τα έντονα, φωτεινά χρώματα των ’60s και τα μεταλλιζέ των ’80s, δεν υπάρχει δεκαετία που να μην έχει ταυτιστεί στιλιστικά με ένα συγκεκριμένο χρώμα ή μία συγκεκριμένη κατηγορία χρωμάτων.

Φέτος το φθινόπωρο, ο πιο “αφανής ήρωας” της σύγχρονης χρωματικής παλέτας κάνει come back στις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν. Και λέμε “αφανής” γιατί ενώ σήμερα είναι το ίσως πιο υποτιμημένο χρώμα, που έρχεται σε δεύτερη μοίρα στις προτιμήσεις μας, κρατώντας ρόλο κομπάρσου, κάποτε η επιλογή του χαρακτηρίζονταν ως “cool” και αποτελούσε δείγμα κομψότητας και καλαισθησίας.

Ο λόγος για το καφέ που καθόρισε ενδυματολογικά τη δεκαετία του 1970 και αναβιώνει στις κολεξιόν Φθινόπωρο/Χειμώνας των μεγαλύτερων οίκων μόδας. Για παράδειγμα, ο οίκος Dries van Noten λάνσαρε στη συλλογή του μία μεγάλη ποικιλία από καρό κοστούμια σε ό,τι καφέ απόχρωση βάζει ο νους σου. Ο Fendi με τη σειρά του, επένδυσε στα καφέ καρό μοτίβα, όπως επίσης και στο ταμπά shearling jacket, την ώρα που ο Raf Simons, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Calvin Klein προχώρησε ένα βήμα παραπέρα: τόλμησε να ντύσει τα μοντέλα, όπως ντύνονταν οι άντρες στα seventies, με boxy κοστούμια στο χρώμα του καπνού (tobacco), συνδυασμένα με θαλασσί πουκάμισα.

Το καφέ είναι το χρώμα του φετινού φθινοπώρου
(Από αριστερά στα δεξιά) Δερμάτινο look από τον οίκο Berluti, Ταμπάκο αποχρώσεις από τον Raf Simons του Calbin Klein, Καφέ καρό κοστούμι από τον Dries Van Noten.

 

Από την άλλη, οίκοι μόδας, όπως οι Officine Générale, Dunhill, Lanvin ή Ami παρουσίασαν στις κολεξιόν μία πιο up to date εκδοχή ενός καφέ ντυσίματος, συνδυάζοντας κοτλέ, μάλλινες και δερμάτινες υφάνσεις και παντρεύοντας ένα καφέ παντελόνι με λευκά sneakers και πουλόβερ/t-shirt/τζάκετ σε γκρι, λευκό, μπεζ, σκούρο μπλε, χακί και δαμασκινί.

Και ένα style tip: Το καφέ και οι αποχρώσεις δέρματος

Σε γενικές γραμμές πρόκειται για ένα χρώμα που ταιριάζει με όλες τις αποχρώσεις δέρματος. Αν η επιδερμίδα σου είναι σκουρόχρωμη, καλό θα ήταν να αποφύγεις τους σκούρους τόνους, που είναι πολύ κοντά στο δικό σου χρώμα. Ζητούμενο εδώ είναι η αντίθεση. Φρόντισε να επιλέγεις λοιπόν πιο φωτεινές καφέ αποχρώσεις, όπως είναι το μπεζ και το καμηλό. Αν πάλι είσαι ανοιχτόχρωμος/ξανθός ή σταρένιος/καστανός, τότε μπορείς άνετα να φορέσεις το σκούρο καφέ ή το σοκολατί.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn