Λακωνία: Επιχείρηση διάσωσης τραυματισμένου πυροσβέστη

0
32
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ο τραυματισμός δύο πυροσβεστών και η μεγάλη επιχείρηση απεγκλωβισμού και διάσωσης του ενός τραυματία, ήταν το απρόπτο περιστατικό της πυρκαγιάς που ξέσπασε στην περιοχή Σιδηροκάστρου της Ανατολικής Μάνης.

Η φωτιά που ξεκίνησε τις μεσημεριανές ώρες της Τετάρτης σε δύσβατη δασική περιοχή , την ώρα που οι πυροσβεστικές δυνάμεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου είχαν ολοκληρώσει την κατάσβεση άλλης πυρκαγιάς στο Κελεφά , σε διπλανό χωριό του ίδιου δήμου.

Η κινητοποίηση τον Δυνάμεων της Πυροσβεστικής ήταν άμεση με επανδρωμένα οχήματα από όλη την Πελοπόννησο, πεζοπόρα τμήματα και εναέριες δυνάμεις. Παρόντες απο την πρώτη στιγμή ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρeσιών της Πελοποννήσου Θεόδωρος Λαρέζος και η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Αδαμαντία Τζανετέα.

Η μορφολογία του εδάφους και οι δυνατοί άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή δεν επέτρεψαν τη μεταφορά του τραυματία με ελικόπτερο, γι αυτό στήθηκε μια μεγάλη επιχείρηση απεγκλωβισμού και διάσωσης.

Ανδρες απο τα πεζοπόρα τμήματα μετέφεραν με φορείο τον τραυματία, προκειμένου να τον παραλάβει το ασθενοφόρο που ήταν σε ετοιμότητα για το Κέντρο Υγείας Γυθείου και απο εκεί σε άλλη νοσοκομειακή μονάδα.

Στο Σιδηρόκαστρο της Ανατολικής Μάνης, η φωτιά έκαψε δασική έκταση και έφτασε στα πρώτα σπίτια του χωριού, την ώρα που οι κάτοικοι είχαν βγει από αυτά, όταν άκουσαν την καμπάνα να χτυπάει.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn