Εσκασε…η “Βόμβα” Γιάννη Καρασάββα στην Κόρινθο…!

0
332

Αυτοδιοικητική βόμβα είναι η επίσημη συμμετοχή πλέον του Γιάννη Καρασάββα, στον συνδυασμό “Πνοή Δημιουργίας”, που πλέον δίνει μία άλλη διάσταση στην εκλογική μάχη του δήμου Κορινθίων.

Ο Καρασάββας είναι μία εντελώς ξεχωριστή αυτοδιοικητική και κοινωνική προσωπικότητα, με πάθος για τον δήμο αλλά και πληθώρα προτάσεων.

Η συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του Σταυρέλη, σηματοδοτεί πολύ περισσότερα πράγματα απο την εκλογική παρουσία. Με τον Καρασάββα μία ολόκληρη συνοικία 10.000 σχεδόν ψηφοφόρων για πρώτη φορά στην 90 χρονη σχεδόν ιστορία της βγαίνει στο προσκήνιο διεκδικώντας το ιστορικό αυτονόητο…

Ο Γιάννης Καρασάββας, όπως δήλωσε ο ίδιος ήταν κυριολεκτικά το “δεξί χέρι” του Χρήστου Χασικίδη και πλέον μετά την αποχώρηση του, μπαίνει με ατέλειωτες δυνάμεις στην εκλογική μάχη, δίνοντας απο την πρώτη στιγμή το σύνθημα της πανστρατειάς για να αλλάξει οριστικά η Κόρινθος..!

Ποιός είναι ο Γιάννης Καρασάββας

ΚΑΡΑΣΑΒΒΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ:

-Γεννήθηκε και κατοικεί στην Κόρινθο, στο Συνοικισμό

-Είναι 53 ετών

-Είναι παντρεμένος με τη Γλυκερία Μωραϊτάκη και έχουν δύο παιδιά

-Επαγγελματικά ασχολείται από μικρό παιδί με δική του επιχείρηση οικοδομικών εργασιών

-Στο χώρο του αθλητισμού έχει παίξει ποδόσφαιρο στην ομάδα του Απόλλωνα Κορίνθου, αλλά έχει δραστηριοποιηθεί και σε πολλά άλλα αθλήματα (τέννις, μαχητικά αθλήματα, κλπ)

-Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος την τρέχουσα περίοδο

-Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κορινθίων

-Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Κορινθίων