Επηρεάζει την ψυχολογία σου, η πλευρά στην οποία κοιμάσαι

0
23
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ο ύπνος είναι για το σώμα μας η φάση της ξεκούρασης και αναπλήρωσης ενέργειας. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, το σώμα αναπλάθει οστά, μυς και νευρικό ιστό σε τέτοιο βαθμό που συμβαίνουν επιδιορθώσεις βλαβών και ανάπτυξη. Για όλους αυτούς τους λόγους, πρέπει να εκτιμάμε τον ύπνο και να τον απολαμβάνουμε.

Από ποια πλευρά σου αρέσει να κοιμάσαι; Από τη δεξιά ή την αριστερή; Αν η απάντηση είναι στην αριστερή, τότε έχεις επιλέξει τη σωστή πλευρά.

Σε επιστημονική έρευνα που πραγματοποίησε το «Premier Inn», έλαβαν μέρος περίπου 3.000 ενήλικες εθελοντές. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι όσοι επιλέγουν να κοιμούνται στην αριστερή πλευρά του κρεβατιού τους, τείνουν να ξυπνούν πιο χαρούμενοι και με το αίσθημα της ευεξίας και της ικανοποίησης να τους συνοδεύει καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Επιπλέον, φαίνεται να είναι πιο παραγωγικοί και έτοιμοι να ανταπεξέλθουν στις δύσκολες συνθήκες, που καλούνται να αντιμετωπίσουν στο εργασιακό τους χώρο.

Από την άλλη μεριά, όσοι προτιμούν τη δεξιά πλευρά του κρεβατιού, συνηθίζουν να ξυπνούν με νεύρα, να έχουν γκρίνια, να τα βλέπουν όλα μαύρα και να μη χαίρονται στην καθημερινότητά τους. Εξάλλου, η ποιότητα του ύπνου επηρεάζει τη διάθεση, την ψυχική υγεία, τη σωματική αντοχή και την κατάσταση του εγκεφάλου μας.

Γι’ αυτό εάν κοιμάσαι από τα δεξιά, μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξεις μεριά, προκειμένου να αλλάξεις και διάθεση;

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn