Που θα πας Πέτρο με τους συνταξιούχους πάλι σε εκλογές;

  0
  24

  O Πέτρος Τατούλης πλέον είναι μόνος απέναντι στις επιλογές του..
  Πιο στριμωγμένος απο ποτέ και χωρίς επιλογές, οδεύει σε μία αναπόφευκτη ήττα, χωρίς συμμάχους και δυνατότητα ελιγμών.
  Επί 9 χρόνια στο τιμόνι της περιφέρειας κατάφερε να διασπάσει όλους τους πιθανούς αντιπάλους του με αποτέλεσμα στην αυλή του να αναπτυχθεί μία υπερφίαλη αλλαζονεία, που σήμερα στέκεται μπροστά του.

  Η καταστροφική εμπλοκή της οικογένειας
  Η εμπλοκή της οικογένειας του στις περιφερειακές υποθέσεις ήταν αλλά πλέον αποδεικνύεται τραγική για τον Τατούλη, που πρέπει πλέον να βγάλει λαγό απο το καπέλο αν θέλει να ξαναπάρει την περιφέρεια.
  Αυτή την στιγμή το “σύστημα” είναι σε δεινή θέση.
  Μία θέση στην οποία θα είχε έλθει πριν αρκετό καιρό αν δεν υπήρχε η Ντίνα Νικολάκου, που ισορροπεί διαρκώς τις πολιτικές με τις οικογενειακές σχέσεις στο κτίριο της πλατείας Εθνάρχου Μακαρίου.
  Η “Πελοπόννησος ΑΕ”, η εμπλοκή της κας Εύης Τατούλη, οι συνεργάτες απο την Αθήνα και οι σχέσεις ασυνέπειας με τους Πελοποννήσιους επαγγελματίες, θα αποδειχθεί στις επόμενες εκλογές η Αχίλλειος πτέρνα για την σημερινή περιφερειακή πλειοψηφία.

  Οι συνταξιούχοι διοικούν την Πελοπόννησο
  Το πολιτικό προσωπικό του Τατούλη είναι πλέον ΥΠΕΡΓΗΡΟ με τους σχεδόν 70άρηδες πάλαι ποτέ παράγοντες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ να μην έχουν καμία επαφή με τους Πελοποννήσιους και ιδιαίτερα με τις παραγωγικές τάξεις.
  Σε κάθε περιφερειακή ενότητα οι συνεργάτες του περιφερειάρχη θα έπρεπε εκτός λίγων εξαιρέσεων να είχαν αποσυρθεί στην σύνταξη τους απο την προηγούμενη πενταετία.
  Μία παράταξη στην οποία οι συνταξιούχοι είναι οι αποκλειστικοί παράγοντες της, δεν έχει την δύναμη και την δυνατότητα να σταθεί απέναντι στην οργανωμένη ΝΔ αλλά και στο Κίνημα Αλλαγής που πλέον έκοψαν κάθε γέφυρα με το σύστημα Τατούλη.
  Η ανανέωση δεν μπορεί να γίνει και αν γίνει θα είναι πρόχειρη και αναποτελεσματική.Στις περισσότερες δε ενότητες αυτή την ανανέωση θα την υποσκάψουν οι εν ενεργεία που δεν εννοούν να ανοίξουν τον δρόμο σε κανένα.

  Δεν θα τον αφήσουν να κάνει ανανέωση
  Ο ίδιος ο περιφερειάρχης έχει δυνάμεις για να επιχειρήσει την ανατροπή αλλά δεν έχει ούτε συνεργάτες μα ούτε και τον πολιτικό χρόνο για να φέρει τούμπα μία ακόμα φορά την κοινωνία.
  Το 2014 ο ανύπαρκτος Βουδούρης του πήρε 42% με την ΝΔ και το τότε ΠΑΣΟΚ να τον στηρίζουν με πολύ ένταση.
  Μετά ο ίδιος άρχισε το φλερτ με τους Φλαμπουράρη και Τσίπρα και έχασε κάθε επαφή με τους χώρους αυτούς.
  Σήμερα, η κατάσταση διαμορφώνεται σχεδόν αδιέξοδη για τον Πέτρο τατούλη.
  Τα παρηκμασμένα πρώην κομματικά στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ δεν έχουν όσο και να τσιρίζουν καμία δυνατότητα να επηρρεάσουν τα κόμματα και πολύ περισσότερο τους ψηφοφόρους.
  Το σύνολο των ΜΜΕ της περιφέρειας είναι απέναντι του και ΔΙΚΑΙΑ γιατί τα παιχνίδια-ασυνέπειας για μακρύ χρονικό διάστημα έχουν και το τίμημα τους.
  Αλλα το κυριότερο. Ο Πέτρος Τατούλης έχει χάσει πολύ μεγάλο κομμάτι απο την λάμψη του και γνωρίζει καλύτερα απο τον καθένα ότι ή θα βρεί το μαγικό φίλτρο της αναγέννησης του ή θα οδηγηθεί σε ήττα.
  Μοναδική του διέξοδος η ΟΛΙΚΗ ανανέωση αλλά οι παλιοί είναι σύστημα εξουσίας πλέον και δεν θα τον αφήσουν να το κάνει…
  Δέθηκε ο ίδιος στις επιλογές του….