Η ΝΔ δεν θα καταδικάσει τον σεξιστή περιφερειακό;

0
19
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Πριν λίγες ημέρες ο περιφερειακός σύμβουλος απο την Μεσσηνία κ.Περικλής Μαντάς, σε ένα κρεσέντο “ανδρισμού” αλλά ταυτόχρονα και σεξισμού, βγήκε χωρίς ντροπή και δήλωσε ότι ο Τατούλης…”κρύβεται πίσω απο έμμισθα φουστάνια”…!
Ο πρώην αντιπεριφερειάρχης του Τατούλη, που τώρα πρωτοστατεί στην “κάθαρση” της Πελοποννήσου, είναι βαριά εκτεθιμένος σε ολόκληρο τον προοδευτικό κόσμο της Πελοποννήσου ανεξάρτητα απο την κομματική τοποθέτηση του καθενός και οι πάντες οφείλουν να τον καταδικάσουν.
Μπορεί να έχει όποια αντίθεση θέλει με τον Τατούλη πολιτική αλλά δεν μπορεί να περνά μηνύματα σεξισμού και ρατσισμού στην κοινωνία.
Λογικά πρώτη έπρεπε να τον καταδικάσει το κόμμα που ανήκει η Νέα Δημοκρατία αλλα που τέτοια ευαισθησία.
Είναι επιλεκτικός όμως στον σεξισμό και πολύ ανεκτικός στην κα. Αλειφέρη που αμοίβεται ενώ δεν ασκεί καθήκοντα αντιπεριφερειάρχη…
Ο ιδιος ως νέος άνθρωπος οφείλει τουλάχιστον να καταλάβει τι ακριβώς είπε και να το αναιρέσει.Στην αντίθετη περίπτωση είναι εκτεθιμένος και αυτός αλλά και το κόμμα που εκπροσωπεί.
Δεν έχει ανάγκη η Πελοπόννησος τόσο ντούρους πολιτικούς άνδρες, με ρατσιστικές και σεξιστικές απόψεις όπως αυτή που κατέθεσε ο κ.Μαντάς…!
Κρίμα..!

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn