Απο τα αζήτητα του πάγκου οι δύο καλύτερες μεταγραφές Πνευματικού..!

    0
    21
    www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

    13 χρόνια σε μία καρέκλα είναι πάρα πολλά.
    Οση φαντασία και αν διαθέτεις, όσες δυνάμεις και αν μπορείς να βρίσκεις ή τρόπους για να ανανεώνεις την εμπιστοσύνη του κόσμου, αυτά σε ένα δημοκρατικό σύστημα στερεύουν κάποια στιγμή.
    Ιδιαίτερα αν γύρω απο σένα αναπτύσσονται ακόμα και εν αγνοία σου, δυνάμεις και συστήματα, που με το τρόπο του το καθένα συσσωρεύουν λαϊκή αντιπάθεια.
    Ηταν καλός δήμαρχος και παραγωγικός μέχρι το σημείο που αποφάσισε να γίνει πολιτικά…eternal..!
    Είναι μαχητής αλλά δεν έχει όπλα πλέον.
    Οσο και αν προσπαθεί να τους απαξιώσει τα πολιτικά του “όπλα” δεν είναι πλέον κοντά του και δεν θα είναι ποτέ πάλι.
    Η κοινωνία έχει δυνάμεις να ανατροφοδοτήσει μία παράταξη που έγινε πολιτικός σκελετός αλλά δύσκολα θα μπούν άνθρωποι στο δημοτικό παιχνίδι σήμερα με τέτοια πόλωση ακόμα και αν το θέλουν.
    Δεν είναι εύκολο σε κανένα να δέχεται την χυδαιότητα για τον ίδιο, την οικογένεια του και την αξιοπρέπεια, που θα βιώσει σε μία εκλογική αναμέτρηση σκανδαλολογίας και λάσπης που γεννά η πόλωση, ένθεν και ένθεν…!
    Κάποιες στιγμές ακούγονται ονόματα ηχηρά ότι θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του δημάρχου αλλα σύντομα αποσύρονται απο την δημοσιότητα.
    Σε κανένα δεν είναι απεριόριστες οι επιλογές, ιδιαίτερα όταν βαραίνει και ο χρόνος και γίνεται μονόδρομος η επιστράτευση στελεχών απο την αποστρατεία.
    Αυτή την στιγμή στην πόλη δύο άνθρωποι ο καθένας με τον τρόπο του, προσπαθούν να κρατήσουν ψηλά τον δήμαρχο Κορινθίων.

    Και ας..ζέστεναν” τον πάγκο επι 5 χρόνια χωρίς να τους δίνουν σημασία…!
    Ο πρόσφατα χρησιμοποιηθείς Παναγιώτης Μεταξάς, που μέσα απο το ΚΕΠΑΠ, ηρεμεί το δημοτικό παιχνίδι, παίζει με καθαρό μυαλό και μοιράζει σωστά την μπάλα, χωρίς να του χρεώνει κανείς ιδιοτέλεια, λάθη και οπορτουνισμό.
    Ενα στέλεχος προερχόμενο απο την Δημοκρατική παράταξη, που έχει πολλές και καλές προσβάσεις σε δύσβατους για τον δήμαρχο σήμερα χώρους.
    Κατά την ταπεινή μου εκτίμηση στην παράταξη Πνευματικού, το ηχηρό όνομα των επόμενων εκλογών που θα τον κρατήσει όρθιο στην πόλη σε ψήφους είναι ο εις εκ των ιδιοκτητών της Αθλούπολης, ο οποίος και αυτός απο τα αζήτητα ανασύρεται λόγω των περιστάσεων.
    Ο σεμνός, ευγενής και ηθικός Σταύρος Μπινιάρης, θα είναι αληθινό ανάχωμα στην μαζική διαρροή της παράταξης που κυβερνά τον δήμο.
    Είναι απο τους ελάχιστους που σέβονται αληθινά και οι πολιτικοί αντίπαλοι και μόνο καλά λόγια ακούγονται για αυτόν.
    Ανάλογο με το πόσο θα του επιτρέψουν οι επαγγελματικές και αθλητικές του δραστηριότητες να ασχοληθεί ενεργά με την ψηφοθηρία θα εξαρτηθεί και το αποτέλεσμα.
    Η εκρηκτική άνοδος της “Αθλούπολης” και η σχέση εκτίμησης που έχει αναπτυχθεί με χιλιάδες Κορίνθιους είναι εντυπωσιακή.
    Ο Σταύρος Μπινιάρης είναι η καλύτερη μεταγραφή που θα μπορούσε να κάνει ο δήμαρχος γιατί έχει και το απόλυτο άλλοθι.
    Η “Αθλούπολη” αν και το δικαιούταν 6 χρόνια έμεινε έξω απο κάθε δράση του δήμου, την ίδια στιγμή που ομοειδείς επιχειρήσεις ένοιωσαν την απόλυτη στοργή και προστασία του δήμου…
    Κανείς δεν μπορεί να του πεί το παραμικρό…!
    Είναι ατόφιος και αυτή είναι η δύναμη του.
    Θα με θυμηθείτε το βράδυ της 25ης Μαϊου του 2019 όταν θα δείτε το εκλογικό αποτέλεσμα…!
    Γ.Λ.

    xem phim sex
    kamukta
    cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn