Τι δεν πρέπει να παραγγείλεις ποτέ σε ένα bar

0
66
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Το bar έχει τους κανόνες του. Και κάθε πραγματικός φίλος του καλού ποτού οφείλει να τους σέβεται. Ένας από αυτούς είναι και το τι παραγγέλνεις. Φρόντισε λοιπόν να μην είναι κάτι από τα παρακάτω.

Appletini

Μπορεί κάποια στιγμή να έγινε της μόδας το εν λόγω cocktail αλλά πέρα του ότι είναι πια ξεπερασμένο υπάρχουν κι άλλοι λόγοι για να αποφύγει να το επιλέξει κάποιος. Όπως ας πούμε πως πρόκειται για μια «βόμβα» ζάχαρης μεταμφιεσμένη σε ένα ποτό για ενήλικες. Υπάρχει πλέον στη λίστα ελάχιστων bar, κυρίως γι αυτούς που δεν ξέρουν να πίνουν.

Long Island iced tea

Eίτε είσαι 14χρονος που προσπαθεί να γίνει λιώμα στο γάμο της θείας του, είτε ένας μπερδεμένος ενήλικας που θέλει να μεθύσει κάπως γρήγορα και φθηνά σε ένα bar. Και στις δυο περιπτώσεις δεν είναι ότι και πιο ευχάριστο. Αλλά ας το εξετάσουμε το ζήτημα και καθαρά από το τι πίνεις: Τεκίλα, βότκα, τζιν και ρούμι μαζί. Πάρε ένα μπέρμπον καλύτερα, θα φαίνεσαι και πιο cool.

Bloody Mary

Aν δεν είσαι σε brunch, μην σκεφτείς καν να το παραγγείλεις. Και μην ρωτήσεις καν τους λόγους, θα το καταλάβεις από το ύφος του bartender.

Οτιδήποτε σε «Frozen»

Daiquiri, Margarita και πολλά ακόμη cocktail μπορεί να έχουν και την frozen εκδοχή τους. Αν όμως θέλεις να κάνεις μια χάρη στον bartender, τον εαυτό σου και τον κόσμο του ποτού γενικότερα μην επιλέξεις οτιδήποτε από αυτά. Ένα smoothie με αλκοόλ δεν είναι αυτό που χρειάζεται ποτέ κάποιος.

Πολλά και παράξενα σφηνάκια

Είσαι πάνω των 25 και δεν βρίσκεσαι σε bachelor party; Δεν είσαι καν διακοπές στο Las Vegas; Τότε δεν χρειάζεται να παραγγέλνεις σφηνάκια σαν να μην υπάρχει αύριο. Lemon Drops, Kamikaze, B-52 ή άλλα σφηνάκια με φλόγες και ονόματα που παραπέμπουν σε σεξ δεν τιμούν το γούστο σου. Αν θες τουλάχιστον να το κάνεις σωστά φρόντισε τα σφηνοπότηρα να περιέχουν ουίσκι ή τεκίλα.

«Ότι πιο δυνατό έχεις»

Μια ατάκα που προσωπικά έχω ακούσει αρκετές φορές σε bar. Κάτι αντίστοιχο με αυτούς που πάνε πρώτη φορά σε μεξικάνικο εστιατόριο και ζητούν το «πιο καυτερό που υπάρχει». Αν το έχεις τόσο πολύ ανάγκη το να πιεις βαριά, πάρε ένα dry martini.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn