Πώς να δεχτείς ένα κομπλιμέντο σαν πραγματικός άντρας

0
74
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Παρότι στον καθένα αρέσει να ακούει κάτι επιτιμητικό για τον εαυτό του, σχεδόν κανένας δεν μπορεί να το διαχειριστεί σωστά. Έχεις σκεφτεί λοιπόν γιατί δεν αντιδράς με τον κατάλληλο τρόπο στα κομπλιμέντα που σου κάνουν; Αλλά κυρίως, τι μπορείς να κάνεις για να το βελτιώσεις αυτό;

Οι βασικοί πυλώνες για να το διαχειριστείς είναι τρεις: Πρώτον, πρέπει να βρεις τον ευγενικότερο δρόμο για να απορρίψεις ένα κομπλιμέντο. Δεύτερον, πρέπει να καταλάβεις ποιο είναι το πρόβλημα ώστε να το αποδεχθείς κατευθείαν και τρίτον, γιατί και πώς μπορείς να αποδεχθείς σωστά τον έπαινο και την αναγνώριση από κάποιον άλλο.

Oι τρόποι με τους οποίους απορρίπτεις μια φιλοφρόνηση

Το να αγνοήσεις ή να αρνηθείς ένα κομπλιμέντο είναι οι δυο πιο άμεσοι τρόποι για να μην δεχθείς τα όσα θετικά σου καταλογίζει ο άλλος. To αμέσως επόμενο βήμα είναι να υποστηρίξεις μεν τα όσα λέει ο άλλος αλλά να προβάλεις μια παλαιότερη επιτυχία σου σαν κάτι πολύ σημαντικότερο ή ακόμη και να προσβάλεις τον εαυτό σου, θεωρώντας πως μπορούσες να κάνεις κάτι καλύτερα και δεν σου αξίζουν τα συγχαρητήρια ή η αναγνώριση.

Ένας άλλος τρόπος απόρριψης είναι η ερώτηση: «Η φωτογραφία που ανέβασες στο Instagram ήταν καταπληκτική» – «Με δουλεύεις; Έχω βγάλει πολύ καλύτερες στο παρελθόν» θα μπορούσε να είναι ένας χαρακτηριστικός διάλογος για να καταλάβεις τι εννοούμε.

Γιατί αρνείσαι να δθείς κομπλιμέντα

Όσον κι αν ακούγεται περίεργο δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι που φοβούνται μην τους θεωρήσουν «ψώνια» ή φαντασμένους. Αυτή είναι η μακράν πιο κοινή αιτία. Ανησυχώντας πως δεχόμενος τον έπαινο κάποιου είναι ουσιαστικά ο τρόπος για να υμνήσεις τον εαυτό σου και ως εκ τούτου καθίστασαι αυτάρεσκος. Αυτός όμως συμβαίνει μόνο στο δικό σου μυαλό. Μια επίσης παράξενη αιτιολογία είναι για να αποκαταστήσεις την «ισορροπία». Τι ακριβώς εννοούμε; Δεδομένου ότι ένα κομπλιμέντο αποτελεί από μόνο του μια καλή πράξη, νιώθεις μια ψυχολογική ανάγκη να ισορροπήσεις κάπως τα πράγματα είτε μέσω «εκτροπής» είτε μέσω επιστροφής της φιλοφρόνησης. Στο τελευταίο συχνά προστίθεται και η ψευδαίσθηση που έχεις, πως μπορεί να του «χρωστάς» έναν καλό λόγο.

Πιο σπάνια παρατηρείται το φαινόμενο της χαμηλής αυτοεκτίμησης, όπου μόλις ακούσεις κάτι καλό για τον εαυτό σου θέλεις αμέσως να το αποποιηθείς. Εν αντιθέσει με την προηγούμενη αντίδραση έρχεται η περίπτωση του να αποφύγεις να ασπαστείς ένα κομπλιμέντο όταν μέσα σου πιστεύεις ότι ο άλλος έχει ένα κίνητρο προς ιδίον όφελος γι αυτό και σου απευθύνει επιδοκιμαστικά το λόγο. Κοινώς θεωρείς πως σε «γλύφει». Για το τέλος αφήσαμε τον χειρότερο τρόπο, που είναι μια αγαπημένη συνήθεια του «καλού παιδιού» που σου είχαμε παρουσιάσει σε παλαιότερο άρθρο.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn