Streetlife

Με στόχους και όνειρα η πρώτη του ΑΣΠ Κόρινθος

Την πρώτη συγκέντρωση για τη νέα αγωνιστική περίοδο πραγματοποίησε τη Δευτέρα 3/9 το γυναικείο τμήμα του ΑΣΠ Κόρινθος στις ανοιχτές εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Κορίνθου.

Ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Volley League, στην πρώτη προπόνηση έδωσε το παρών σύσσωμη η διοίκηση του ΑΣΠ Κόρινθος, με τον πρόεδρο Γιώργο Αλατζάκη να αναφέρει τα εξής στις δηλώσεις του:

“Εύχομαι πρώτα απ’ όλα υγεία και επιτυχίες στις αθλήτριες μας και σε όλο το προπονητικό τιμ του συλλόγου σε αυτό το ξεκίνημα της νέας χρονιάς. Θέτοντας κάποιους στόχους, το καλύτερο θα ήταν μια εύκολη και γρήγορη παραμονή στην κατηγορία και έπειτα ένα πλασάρισμα στην πρώτη οκτάδα του πρωταθλήματος. Στόχος μας είναι να φτάσουν και τα ηλικιακά τμήματα στα αντίστοιχα final four. Θα ήθελα, επίσης, να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους επιχειρηματίες που στάθηκαν και στέκονται διπλά μας σε αυτές τις δύσκολες εποχές, όπως και στον φίλαθλο κόσμο που μας στηρίζει και μας δίνει ώθηση. Ελπίζουμε και φέτος να τον έχουμε κοντά μας! Δεν θα μπορούσα να παραλείψω τους υπόλοιπους ανθρώπους της διοίκησης του συλλόγου, που με πολύ αγάπη, πάθος, μεράκι και ανιδιοτέλεια, έχοντας κάνει σπίτι τους το Κλειστό Γυμναστήριο, προσπαθούν να λύνουν όλα τα προβλήματα και να είναι δίπλα στις αθλήτριες”.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε τρέξιμο, βάρη, αλλά και αρκετές διατάσεις για αποφυγή τραυματισμών, υπό τις οδηγίες του γυμναστή Γιώργου Μπίστα, του φυσικοθεραπευτή Γιάννη Θεοχάρη, αλλά και του βοηθού προπονητή Αντώνη Θεοδωρόπουλου. Τα πρώτα συμπεράσματα του είχε την ευκαιρία να βγάλει και ο τεχνικός της ομάδας, Βαγγέλης Περόπουλος, ο οποίος μιλώντας στις αθλήτριές του στάθηκε αρκετά στο πόσο σημαντική είναι η αποφυγή αβίαστων τραυματισμών. Υπογράμμισε, επίσης, ότι ο ΑΣΠ Κόρινθος έχει θέσει ψηλά τον πήχη, κάτι που προϋποθέτει συνεχής βελτίωση σε όλους τους τομείς.

Παρούσες στην πρώτη προπόνηση ήταν οι: Nάντια Παναγοπούλου, Μαριάννα Μαργαρίτη, Ειρήνη Βακάλογλου, Κωνσταντίνα Αλατζάκη, Αναστασία Βατουσιάδη, Rachel Cox, Φερονίκη Ζιώγα, Τζίνα Ξαγοραράκη, Φωτεινή Μπίσκου, Γεωργία Αργυρίου, Αγγελική Καραβούλη, Χριστιάννα Δημητροπούλου.

Exit mobile version