Μπορεί ο Παπαφωτίου μόνος του να σώσει τον Τατούλη;;;

0
6
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Η εποχή που ο Τατούλης άνοιγε την ατζέντα του και διάλεγε τους καλύτερους υποψήφιους για την Κορινθία έχει περάσει ανεπιστρεπτί.

Αυτή την στιγμή έχει μεγάλες δυσκολίες και όσο περνά ο καιρός αυτές θα μεγαλώνουν.

Με δεδομένη την απουσία του Πελοπίδα Καλλίρη, θα υπάρξουν και άλλες αποχωρήσεις γιατί λίγοι θα πάνε απέναντι απο την ΝΔ.

Αυτή την στιγμή ο μοναδικός άνθρωπος που προσπαθεί να κρατήσει όρθιο στην Κορινθία τον Πέτρο Τατούλη είναι ο περιφερειακός σύμβουλος κ.Απόστολος Παπαφωτίου, με τον τρόπο του βέβαια αλλά είναι ο μοναδικός.

Η αλήθεια είναι ότι ο πολυπράγμων κ.Παπαφωτίου κάνει φιλότιμη προσπάθεια αλλά η ηλικία του δεν του επιτρέπει να έχει πρόσβαση στο ζωτικό εκλογικό σώμα και ιδιαίτερα στους νέους ανθρώπους,που αποτελούν την συντριπτική πλειοψηφία.

Οσο όμως και αν παλεύει ο κ.Παπαφωτίου, η ΝΔ έχει κάνει την επιλογή της και ο ίδιος θα αντιμετωπίσει πρόβλημα εκλογής, στις προσεχείς εκλογές.

Ανήκει σε μία γενιά που πολιτικά έχει κλείσει τον κύκλο της και έχει περιορισμένα περιθώρια παρεμβάσεων.

Νέος άνθρωπος να πάρει πάνω του την παράταξη Τατούλη δεν φαίνεται στον ορίζοντα…!

Ο περιφερειάρχης θα βρεθεί χωρίς στελέχη και αναγκαστικά  θα μείνει σε όσους έχει σήμερα και όχι όλους γιατί έρχονται άσχημα νέα και απο το ΚΙΝΑΛ, που σημαίνει ότι οι Πασοκογενείς υποψήφιοι του θα “στριμωχτούν” πολύ και οι ίδιοι.

 

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn