Κατεβάζει δικό του περιφερειάρχη το Κίνημα Αλλαγής!

0
13
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Πριν απο λίγες ημέρες στην Πελοπόννησο έγινε μία πολύ μεγάλη σύσκεψη στελεχών του Κινήματος Αλλαγής με θέμα τις εκλογές στην περιφέρεια Πελοποννήσου.

Στην σύσκεψη συμμετείχε το σύνολο των ιστορικών και αυτοδιοικητικών στελεχών της περιφέρειας και πολλοί θυμήθηκαν παρόμοιες συναντήσεις πριν πολλά χρόνια.

Ομόφωνα αποφάσισαν να μην στηρίξουν τον νυν περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη και να κατέβει αυτόνομο το Κίνημα με δικό του υποψήφιο στην περιφέρεια.

Παρά την πίεση που δέχθηκαν απο τους Πασόκους του Τατούλη, η απόφαση είναι οριστική και αυτή την στιγμή έχει βρεθεί και το πρόσωπο που θα ηγηθεί του περιφερειακού ψηφοδελτίου και είναι ευρύτατα αναγνωρίσιμο σε ολόκληρη την Πελοπόννησο με πολύ καλό πολιτικό στίγμα.

Στην σύσκεψη ακούσθηκε και το όνομα του γενικού γραμματέα υποδομών Γιώργου Δέδε αλλά και πάλι ομόφωνα απορρίφθηκε ως κυβερνητικού στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι πληροφορίες λένε ότι μέσα στον Σεπτέμβριο η Φώφη Γεννηματά θα ανακοινώσει τον υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου και θα ξεκινήσει ο προεκλογικός αγώνας.

Στο ΚΙΝΑΛ εκτιμούν ότι η αυτοδιοικητική επιρροή τους είναι πολύ μεγαλύτερη απο τα Εθνικά ποσοστά του κόμματος και πιθανόν έχουν δίκιο…!

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn