Το κρασί | Μπαραφάκας Apocalypsis 2012..!

0
298
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Μετά από μια δεκαετία δοκιμών σε πρώτη παρουσίαση!

Γιατί το αγαπάμε;

Υπάρχουν παραγωγοί σε όλο τον κόσμο οι οποίοι κάνουν καλά, αυτονόητα κρασιά και αρκούνται σε αυτό. Ακολουθώντας την πεπατημένη, κάνοντας αυτά που υπαγορεύουν οι κανόνες και τα πρωτόκολλά, παράγουν κρασιά που ικανοποιούν το μέσο όρο και πουλάνε. Υπάρχουν και κάποιοι άλλοι, λίγοι, που δεν ησυχάζουν ποτέ. Που πειραματίζονται για να πετύχουν το ιδανικό. Και όταν το πετύχουν, απλά ανεβάζουν τον πήχη και συνεχίζουν. Κάποιες φορές, ελάχιστοι από αυτούς μπορεί και να φτάσουν σε μια Αποκάλυψη.

Ο Χρήστος Μπαραφάκας σίγουρα δεν ανήκει στους πρώτους. Αν τον ξέρεις, καταλαβαίνεις. Μετά από δέκα χρόνια πειραματισμών ήρθε το Apocalypsis 2012 του Κτήματος Μπαραφάκα. Γιατί άργησε τόσο; Δεν είναι και εύκολο να ξεχωρίσεις τα καλύτερα αμπελοτόπια της Νεμέας. Αυτά στα οποία το Αγιωργίτικο εκφράζεται αρχετυπικά. Αυτό σημαίνει ο τίτλος Premium Vineyard Selection.  Και όταν τα βρήκε, φέρθηκε στην ποικιλία όπως ακριβώς της αξίζει.

Με απόλυτη προσοχή στην οινοποίηση και ωρίμανση για λίγο παραπάνω από 12 μήνες σε διαφορετικού μεγέθους βαρέλια γαλλικής δρυός, το αποτέλεσμα δικαιολογεί απόλυτα τον τίτλο. Το Apocalypsis 2012 του Κτήματος Μπαραφάκα έχει την απόλυτη ισορροπία φρούτου και μπαχαριού, ζωντάνιας και στιβαρότητας. Αυτή την ισορροπία που θα σε κάνει να (ξανα)αγαπήσεις τη Νεμέα.

Αυτή είναι η πρώτη του εμφάνιση!

Δοκιμή

Μέτριο πορφυρό χρώμα στο ποτήρι.

Έντονη μύτη, πολυεπίπεδη, γεμάτη πολυπλοκότητα. Ξεκάθαρα αρώματα άγριου κερασιού, βύσσινου, κράνου, φράουλας και βατόμουρου αποκτούν βοτανική υπόσταση χάρη στη μέντα, τον δυόσμο και  το πράσινο τσάι που ακολουθούν. Όσο για το βαρέλι; Κανέλα, βανίλια, πράσινο πιπέρι και καπνός υπενθυμίζουν το δωδεκάμηνο πέρασμα από αυτό.

Μέτριου όγκου σώμα στο στόμα, βελούδινο, με λιπαρή αίσθηση και μαλακές, εκλεπτυσμένες τανίνες που συμπληρώνουν τη δροσιστική του οξύτητα. Βύσσινο, φράουλα και cassis δένουν τέλεια με νύξεις κέδρου, κακάο, πιπεριού και πράσινου τσαγιού. Η μακράς διάρκειας επίγευση αφήνει το φρούτο στην πιο πικάντικη εκδοχή του στο στόμα για ώρα.

Τα τεχνικά

Χρώμα: Κόκκινο
Τύπος: Ξηρό
Χρονιά: 2012
Αλκοόλ: 13,6 %
Προέλευση: Νεμέα
Ποικιλία: Αγιωργίτικο
Αρώματα: άγριο κεράσι, βύσσινο, κράνο, φράουλα, βατόμουρο, μέντα, δυόσμος, πράσινο τσάι, κανέλα, βανίλια, πράσινο πιπέρι, καπνός
Μέγεθος Φιάλης: 750ml
Παραμονή σε βαρέλι: 12 μήνες
Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 16ºC
Παλαίωση: 5 χρόνια
Πώμα: Φελλός
Βιολογικό: Όχι
APOCALYPSIS 2012 – ΚΤΗΜΑ ΜΠΑΡΑΦΑΚΑ
ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Απογειώστε ένα Osso Buco ή ένα μοσχαράκι ψητό με αρωματικά βότανα.

Osso Bucco με gremolata και ριζότο Milanese

Πηγή

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn