Ναύπλιο: το παλιό τελωνείο έγινε ..πινακοθήκη

0
156
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

ΜΕ τα εγκαίνια έκθεσης έργων εικαστικών ξεκίνησαν χθες βράδυ οι εκδηλώσεις της ΄΄Ναυτικής Ναυπλιάδας΄΄, στην πρωτεύουσα της Αργολίδας.

ΤΟ διατηρητέο κτήριο του παλιού τελωνείου Ναυπλίου μετατράπηκε , για ένα τριήμερο, σε ..πινακοθήκη και φιλοξενεί σημαντικά έργα καλλιτεχνών της Αργολίδας , με θέμα τη θάλασσα και όχι μόνο.

Στον προθάλαμο του Τελωνείου ο επισκέπτης θα θαυμάσει δημιουργίες γνωστών καλλιτεχνών όπως ο Ρήγας Ρηγόπουλος, η Χάρις Τσεκούρα, ο Κώστας Δημούλης ( φωτο) η Κατερίνα Μπεκιάρη, ο Γιάννης Μακρής, ο Άγγελος Πατρινός και άλλοι.

Τα εγκαίνια της έκθεσης έγιναν χθες και το παρόν έδωσαν ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας, ο δήμαρχος Δημ,. Κωστούρος , ο Αντιπεριφερειαρχης Τάσος Χειβιδόπουλος , δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, και φυσικά οι πρόεδροι των συλλόγων ΄΄Παλαμήδης ΄΄ και ΄΄Ναύπλιος΄΄ κ.κ. Σπαντιδέας και Κολόκας.

Οι δυο αυτοί ιστορικοί σύλλογοι μαζί με το Δήμο Ναυπλίου διοργανώνουν την τριήμερη ΄΄Ναυτική Ναυπλιάδα΄΄ σε ανάμνηση της Ναυτικής Εβδομάδας που για δεκαετίες γιορτάζονταν στο Ναύπλιο .

Εκτός από το τελωνείο, έργα ζωγράφων της Αργολίδας εκτίθενται επί της Λεωφόρου Αμαλίας, σε ειδικά ταμπλό, μπροστά από το Α λύκειο της πόλης.

Μετά τα εγκαίνια τη έκθεσης ακολούθησε μια εκπληκτική μουσική βραδιά με την Πένυ Ξενάκη ( στο Ναύπλιο έκανε τα πρώτα της καλλιτεχνικά βήματα) τη Μαρία Κανελλοπούλου και τους συνεργάτες τους.

Σήμερα το πρωί έγιναν ναυταθλητικές εκδηλώσεις στον παλιό Ναυτικό όμιλο ενώ το βράδυ στην παραλία Ναυπλίου υπάρχει μεγάλη χορωδιακή συνάντηση –αφιέρωμα στα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη, σε επιμέλεια του γνωστού μαέστρου Παναγή Μπαρμπάτη.

Οι εκδηλώσεις της ΄΄Ναυτικής Ναυπλιάδας΄΄ κορυφώνονται αύριο βράδυ , με μουσικό πρόγραμμα και καύση πυροτεχνημάτων στην παραλία, απέναντι ακριβώς από το Μπούρτζι.

Φωτο : Γιάννης Γαλανόπουλος

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn