Ψυχικά άρρωστος όποιος προσωποποιεί την πολιτική…

0
48
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ασύμμετρο πόλεμο δέχεται το Επιμελητήριο, απο γνωστούς αγνώστους για να αποτύχει η Μεγάλη Πελοποννησιακή έκθεση που θα γίνει αρχές Οκτωβρίου στην Κόρινθο.

Πόλεμο τόσο στην Κορινθία όσο και έξω από αυτή σε μία απέλπιδα προσπάθεια να μην συμμετέχουν οι επιχειρήσεις στην έκθεση ή εκθεσιακή δραστηριότητα..

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, που το 2016 διοργάνωσε την πιο πρόχειρη έκθεση όλων των εποχών, ξαφνικά έγινε οραματιστής της Μεγάλης Πελοποννήσου…!

Αλλα δεν είναι ο μόνος. Τα προβλήματα ξεκινούν απο την Κορινθία, στην οποία ακόμα κάποιοι δεν μπορούν να χωνέψουν ότι πρόεδρος στο Επιμελητήριο με δημοκρατικές διαδικασίες εξελέγει ο Παναγιώτης Πιτσάκης.

Στην προσπάθεια τους να πλήξουν τον κ.Πιτσάκη πολεμούν την έκθεση, χρησιμοποιώντας ακόμα και πρώην που έμεινα έξω απο το παιχνίδι.

Μόνο οι κομπλεξικοί μετατρέπουν την πολιτική αντιπαράθεση σε προσωπική αντίθεση…

Η διοίκηση Πιτσάκη φέτος έκανε κάτι σημαντικό. Ολοι όσοι στήνουν την έκθεση είναι Κορίνθιοι, οι οποίοι αποκτούν τεχνογνωσία αλλά και το κάνουν  με πολύ μεράκι γιατί πλέον είναι μία καθαρά Κορινθιακή υπόθεση η επιτυχία της έκθεσης…!

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn