Μήνυμα απο τον Θεό περιμένει ο Δέδες και δεν κινείται;;;

0
39
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Θεωρητικά ο γενικός γραμματέας Υποδομών της κυβέρνησης Γιώργος Δέδες, θα είναι υποψήφιος περιφερειάρχης το 2019 στην Πελοπόννησο..

Πρακτικά τίποτα δεν συνηγορεί σε αυτό και ο πολιτικός χρόνος έχει ελαχιστοποιηθεί και δεν είναι εύκολα ανατρέψιμος, για τον ίδιο αφού χάνεται πολύτιμο έδαφος.

Η παλιά θεωρία του αιφνιδιασμού όχι μόνο δεν ισχύει αλλά γυρίζει και μπούμερανγκ σε όποιος εκτιμούν τα πολιτικά με την λογική της δεκαετίας του ’60…!

Οι διεργασίες είναι πολύ έντονες σε όλο τον Μοριά και το όνομα του Γιώργου Δέδε είναι εκτός συζητήσεων.

Προφανώς κάτι έχει στο μυαλό του αλλά δεν σημαίνει αυτό ότι η κοινωνία των 600.000 ψηφοφόρων θα περιμένει την τελευταία εβδομάδα να κινηθεί προς το σχέδιο που δεν ομολογείται.

Οι αντιθέσεις και οι αντιφάσεις που υπάρχουν στην Πελοπόννησο θέλουν πολύ δουλειά για να αμβλυνθούν και να μετεξελιχθούν σε ρεύμα επικράτησης και αυτό το γνωρίζει ο Κορίνθιος και επιτυχημένος κυβερνητικός παράγοντας.

Ολα δείχνουν ότι θα ξαναγίνει το λάθος του 2014, όταν ο Γιώργος Δέδες αποφάσισε την τελευταία στιγμή να κατέβει και έχασε την μεγάλη ευκαιρία για μόλις 800 ψήφους, κάτι που δεν θα είχε συμβεί αν είχε κινηθεί μέσα στους χρόνους.

Αυτός όμως ξέρει….

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn