Πώς το σώμα σού λέει ότι έχει άγχος

0
11
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Έχουμε συνδέσει το άγχος με πολύ συγκεκριμένα συμπτώματα ωστόσο ο οργανισμός μπορεί να σε προειδοποιεί ότι πρέπει να πατήσεις pause με αρκετούς και διαφορετικούς τρόπους.

Σαν τους παρακάτω:

Πόνος στον αυχένα

Η μυική τάση είναι μία από τις βασικές σωματικές εκφράσεις του άγχους και συνήθως το σφίξιμο και η ένταση εντοπίζεται στη βάση του κεφαλιού. Ένα μασάζ μπορεί να σε βοηθήσει, αλλά η διαχείριση του καθημερινού στρες είναι η μακροπρόθεσμη λύση που χρειάζεσαι.

Πονοκέφαλος

Το άγχος είναι η πιο συνηθισμένη αιτία για τους πονοκεφάλους τάσης, σύμφωνα με έρευνα από την Κλινική Mayo στις ΗΠΑ. Το άγχος μπορεί επίσης να προκαλέσει κι άλλης μορφής πονοκεφάλους όπως ημικρανίες.

Ναυτία

Μπορεί να νιώθεις έναν «κόμπο» στο στομάχι σου ή και τάση για εμετό. Σε κάθε περίπτωση το άγχος μπορεί να εκδηλωθεί με πολλά συμπτώματα του γαστρεντερικού. Η σύνδεση μεταξύ των δύο είναι πως η πέψη γίνεται πιο δύσκολη και καθυστερεί όταν το νευρικό μας σύστημα προσπαθεί να αντιμετωπίσει το άγχος. Σύμφωνα, μάλιστα, με τον αμερικανικό οργανισμό Anxiety and Depression Association of America, το σύνδρομο του ευερέθιστου εντέρου συνδέεται άμεσα με το άγχος.

Έξαρση ακμής

Η αυξημένη κορτιζόλη συνδέεται επίσης με την κυστική ακμή, ερεθισμένα σπυράκια με πύον, που δεν υποχωρούν εύκολα με τη συνηθισμένη φαρμακευτική ή καλλυντική αγωγή.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn