Η απίστευτη δίαιτα που δημοσίευσε η Vogue το 1977

0
44
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Μπορεί αν διαβάζαμε σήμερα μια δίαιτα που προτείνει για πρωινό ένα ποτήρι λευκό κρασί και ένα βραστό αυγό να μας φαινόταν εξωφρενικό, προϊόν της φαντασίας κάποιου δήθεν διατροφολόγου, χωρίς επαγγελματική κατάρτιση. Κι όμως, μια τέτοια δίαιτα δημοσιεύτηκε στη Vogue το -όχι και τόσο μακρινό για μια τέτοια περίσταση- 1977.

Συγκεκριμένα, το τεύχος του Νοεμβρίου 1977, αφιέρωνε ένα μικρό κομμάτι, σε μια δίαιτα με τίτλο Κρασί και αυγά: 3 μέρες/ 5 κιλά. 

Το πρόγραμμα της δίαιτας προέβλεπε το εξής: Ένα ποτήρι λευκό κρασί και ένα βραστό αυγό για πρωινό, δύο ποτήρια κρασί και δύο αυγά για μεσημεριανό και για βραδινό μια ψητή μπριζόλα με μαύρο πιπέρι και λεμόνι και το υπόλοιπο του μπουκαλιού. Κάθε γεύμα έπρεπε να συνοδεύεται από ένα φλιτζάνι καφέ χωρίς ζάχαρη και γάλα.

Η -πλέον διάσημη- δίαιτα

Η απίστευτη δίαιτα, που κάνει αυτές τις μέρες το γύρο του διαδικτύου, προέρχεται στην πραγματικότητα από ένα βιβλίο με τίτλο Sex And The Single Girl που κυκλοφόρησε το 1962 και εκτός από την απώλεια 5 κιλών σε 3 μέρες, υποσχόταν να κάνει τις γυναίκες να αισθανθούν «σέξι, κεφάτες και γεμάτες χαρά για τη ζωή». 

Πάντως, διατροφολόγο που κλήθηκαν τώρα να σχολιάσουν η δίαιτα, σημείωσαν ότι πρόκειται για ένα εντελώς ανθυγιεινό μοντέλο που στερεί τον οργανισμό από θρεπτικές και απαραίτητες ουσίες και βιταμίνες που προσλαμβάνει από τα φρούτα, τα γαλακτοκομικά και τα λαχανικά και προκαλεί αφυδάτωση. 

Ακόμη και αν έχει αποτέλεσμα, πρόσθεσαν, το άτομο θα πάρει αμέσως τα όποια κιλά είχε χάσει, όταν επανέλθει στο φυσιολογικό μοτίβο διατροφής του.

Όχι ότι είχαμε καμία αμφιβολία, έτσι κι αλλιώς.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn