Γιατί οι άνθρωποι αγαπούν τα ζώα περισσότερο από τους ανθρώπους

0
91
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Μία από τις φράσεις που πολύ συχνά διαβάζουμε στα social media πηγαίνει κάπως έτσι: “Τα ζώα είναι καλύτερα από τους ανθρώπους αλλά…”. Σίγουρα φέρνει στο νου την άλλη γνωστή φράση που κυριαρχεί στο διαδίκτυο και λέει “Δεν είμαι ρατσιστής αλλά…”. Αλήθεια όμως τώρα, υπάρχει κάποιος που πραγματικά να αγαπά περισσότερο τα τετράποδα από το ανθρώπινο είδος; Όπως όλα δείχνουν, τουλάχιστον σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, φαίνεται ότι αυτό ισχύει για την πλειονότητα των συνανθρώπων μας.

Τα αποτελέσματα του πειράματος που έγινε για λογαριασμό του περιοδικού Society and Animals, είναι τουλάχιστον εντυπωσιακά.

Αρχικά δόθηκαν σε 240 μαθητές ψεύτικα αποκόμματα από εφημερίδες με ρεπορτάζ που έκαναν λόγο για βίαιες επιθέσεις που δέχθηκαν άνθρωποι ή σκυλιά. Το περιεχόμενο των άρθρων ήταν πάντοτε το ίδιο: επίθεση με μπαστούνι του baseball δέχθηκε το θύμα, με αποτέλεσμα να έχει “πολλαπλούς τραυματισμούς” και “σπασμένα κάτω άκρα”. Η μόνη διαφορά μεταξύ τους ήταν η ταυτότητα του θύματος: άλλοτε ήταν ένα μωρό ενός έτους, άλλοτε ένας άντρας 30 χρονών, άλλοτε ένα κουτάβι ή ένα ενήλικο σκυλί 6 ετών. Αφού οι συμμετέχοντες διάβασαν τα άρθρα, τους ζητήθηκε να περιγράψουν τα συναισθήματά τους, έτσι ώστε μετρηθεί ο βαθμός στον οποίο συμπονούσαν το θύμα. Κι εδώ είναι που ήρθε η πραγματική έκπληξη: το μωρό, το κουτάβι και το ενήλικο σκυλί προκάλεσαν παρόμοια επίπεδα συμπόνοιας στους συμμετέχοντες, σίγουρα πολύ μεγαλύτερα από εκείνα που προκάλεσε ο 30χρονος άντρας.

Οι άνθρωποι αγαπούν περισσότερο τα ζώα από τους ανθρώπους, σύμφωνα με νέα έρευνα

“Οι συμμετέχοντες δεν βλέπουν τα σκυλιά σαν ζώα αλλά περισσότερο σαν τριχωτά μωρά” ανέφεραν χαρακτηριστικά οι ερευνητές. Κι αλήθεια είναι πως κάτι τέτοιες έρευνες γεννούν πολλά ερωτηματικά για το είδος μας.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn