Δεν υπάρχει άλλη Yamaha σαν την custom-made Lane Splitter 54

0
42
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Vintage μοτοσυκλέτες, κυρίως από την Ιαπωνία και την Μεγάλη Βρετανία, συχνά άγνωστες στο ευρύ κοινό αναλαμβάνει να βελτιώσει το Benji’s Cafe Racers, μια μικρή εταιρεία από το Edison του New Jersey.

Αυτό έκανε και τώρα, χρησιμοποιώντας μια παλιά Yamaha SR400. Πρόκειται για μια λεπτή, αερόψυκτη μηχανή, πάνω στην οποία δε θα βρει κάποιος κάτι περιττό που της προσδίσει όγκο.

Οι μηχανικοί του Benji’s Cafe Racers την επεξεργάστηκαν υποδειγματικά και βάφτισαν το δημιούργημά τους Lane Splitter 54, με τον αριθμό να υποδεικνύει τα εκατοστά του πλάτους της μοτοσυκλέτας.

 

Αρχικά η BCR Design έκοψε το οπίσθιο υποπλαίσιο που στηρίζει το κάθισμα και το αντικατέστησε με ένα στενότερο, από ανοξείδωτο ατσάλι, ενώ προσάρμοσε ένα νέο δερμάτινο κάθισμα.

Κάτω από το κάθισμα προστέθηκε μια άκρη εξάτμισης σε ιδιαίτερο σχήμα και η κατάλληλη σέσουλα πρόσληψης ακριβώς μπροστά από αυτή.

Ο όλος σχεδιασμός έχει επικεντρωθεί σε μια περισσότερο ευάερη και ελαφριά εμφάνιση. Όλα τα καλύμματα είναι custom made, από αλουμίνιο και ατσάλι.

«Ήταν μια υπέρτατη καλλιτεχνική πρόκληση. Αρχικός μας στόχος ήταν να μην αλλάξει καθόλου το μέγεθος της SR400 αλλά ταυτόχρονα να προσαρμοστούν μέρη που θα την κάνουν ακόμη πιο δυνατή και εντυπωσιακή» ανέφερε ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Benjie Flipprboi.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn